Miralem Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 da tacno, raspitao sam se u udruzenju celavaca i nije on.
Filozof manijak Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 meanwhile, u Domu zdravlja u Mladenovcu.....
fonTelefon Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 3 hours ago, Filozof manijak said: meanwhile, u Domu zdravlja u Mladenovcu..... Ima pecat, sta se bunite?
braca Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Ako je stvar malo ozbiljnija od visoke temperature, sta onda? Da donesu jednu operacionu salu ? Drugo, ako roditelji vec imaju lekove, sto bi se onda uopste vucarali po DZ?
fonTelefon Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 1 hour ago, braca said: Ako je stvar malo ozbiljnija od visoke temperature, sta onda? Da donesu jednu operacionu salu ? Drugo, ako roditelji vec imaju lekove, sto bi se onda uopste vucarali po DZ? Domovi zdravlja nisu bolnice.
đorđe geprat Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 šta bi na ovu molbu sa pečatom rekao dečji lekar i gradonačelnik? domovi zdravlja baš kao i novogodišnja rasveta su u nadležnosti grada, zar ne?
cedo Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 o jbt Ratko Mladić se uključio u jutarnji program TV Hepi
Lancia Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 2 hours ago, slepa živana said: govna +1 na nevidjeno.
slepa živana Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 2 hours ago, Majo said: +1 na nevidjeno. nisam ni ja gledala, nego sam pročitala ovaj preprič sa linka. izgeda da će opet da se reprizira serija "srebrenica a koliko je srba pobijeno"
Caligula Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Govna vaistinu Quote članica Saveta REM Olivera Zekić navodi za Insajder da „telefoniranje ne potpada ni pod jedan zakon, a kome je do morala neka ide u crkvu“. U međuvremenu, Mehanizam, koji je naslednik Haškog tribunala, pokrenuo je istragu da li je Mladić u ovom slučaju prekršio pravilnik suda.
Caligula Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 wtf? Ovo je iz NINa, ne mogu da nadjem ceo tekst
Recommended Posts