copkillah Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 4 minutes ago, Miralem said: eh, a tek novinari... koliko su samo neki branili onu fukaru peru lukovica koju god svinjariju da napravi. i to recimo 1 ljuba zivkov. Čekaj, a protest za... Sarapu?
Durruti Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Ne razume Romčević širu sliku. Kako da nam drugačije raste GDP. Onolike školetine, a zatvori i stanice milicije ovolicki.
gospa buba Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 a pa to je poznat mehanizam, mnogi vidjeniji delovi bu su takodje bili vlasnici zemlje na kojoj stoje, sve dok ih pochetkom veka ds nije nacionalizovao preko noci, i to bez objave rata. od tada se samo cheka kom burazeru ce da se svidi koji lokalitet. nema on poshto da kupuje i prodaje nego neka se pakuju :( jedina razlika je shto je su iz ds moljakali ustanove na boljim mestima da bash bi bilo fino da se iselite u divnu modernu zgradu koju cemo vam jednom napraviti pored fdu, pa neslavno propali spiskavshi kredit evropske banke za tu zgradu na neshto drugo. a ovi ce, znano je, mnogo drugachije. ali dobar temelj je postavljen josh davne 2004, ako se ne varam. ono, hvala drugari, dovoljno dugo izdrzasmo na istoj strani sent from bubamoto
svashtabezneshto Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 (edited) je l se ovde pričalo o levijatanu? da bi bio predmet linča, više ne moraš zlostavljati životinje, dovoljno je da ukažeš na prirodu njiovog delovanja. srećno nam bilo https://twitter.com/BazKilington/status/1056565764763869184 Edited October 28, 2018 by svashtabezneshto
foto Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 23 hours ago, mraki said: Na tom placu je nekada davno bilo planirano da se smeste sva 4 umetnicka faxa. To nije nikada realizovano i ostao je samo FDU na toj ledini.
Lezilebovich Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 (edited) @svashtabezneshtoImaju svoju temu... I neverovatno je da imaju simpatizer i ovde Edited October 28, 2018 by Lezilebovich
svashtabezneshto Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 (edited) 27 minutes ago, Lezilebovich said: @svashtabezneshtoImaju svoju temu... I neverovatno je da imaju simpatizer i ovde nisam je našla, ni na politici ni na društvu. imaju simpatizere svugde, juče ih je i šabić retvitovaoInsert other media edit: ne znam da postavim tvit Edited October 28, 2018 by svashtabezneshto
kud u maglu Simoviću Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 2 minutes ago, svashtabezneshto said: nisam je našla, ni na politici ni na društvu. imaju simpatizere svugde, juče ih je i šabić retvitovaoInsert other media edit: ne znam da postavim tvit
mraki Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 (edited) Svi sheruju, okacih i ja na kdp, nisam znao gde drugacije. Edited October 29, 2018 by mraki
renne Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 2 minutes ago, nisam ja said: zašto je ovo interesantno? +1
Recommended Posts