Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Bujodrag said:

Goribor je smor.

Vezu nemas

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
8 hours ago, Filozof manijak said:

To može da kaže neko ko nije preživeo Bor devedesetih.

St je 1 car.

Nisam i izvinjavam se ako sam rekao nešto preterano pogrešno. 

Samo volim zgodne rime ali one i nisu baš značajne.

Posted

Link

hoce li i komsije biti krivicno gonjene kao saucesnici, zivo me interesuje :isuse:

Posted

Bivša portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura prokomentarisala je postupak svog kolege dr Borka Josifovskog, koji je, nakon 13-godišnje borbe, uspeo da dokaže svoje tvrdnje da pojedini radnici Hitne pomoći sarađuju sa pogrebnim preduzećima i zbog toga odbijaju da rade reanimacije.

Macura je istakla da je postala portparol Hitne pomoći baš u vreme kada je na čelu ovog zavoda upravo bio Josifovski.

- Dr Borko Josifovski je mene prvi postavio za protparola Hitne pomoći. On je jako dobar lekar i kardiolog - rekla je ona.

Odmah potom se i ogradila od njega.

- Podigao je prašinu, ali ja o svojoj ustanovi, koja meni daje hleb, ne bih mogla da kažem nijednu lošu reč. Rudarski je posao po 12 sati dnevno spasavati ljudske živote. Ja bih to rešila u krugu ustanove ili Ministarstva - rekla je ona.

Na komentar naše reporterke da je Josifovski to prvo i uradio, te da je dvoje lekara odgovaralo zbog saradnje sa pogrebnim preduzećima, Nada je rekla da, kako god bilo, ona i do dvoje kolega ceni.

- Oni su dobri lekari, a šta su radili i da li su radili, ja to ne znam. Kao lekar, nikada ne bih želela da budem sa svojim kolegama i tehničarima u nekoj lošoj konotaciji - istakla je ona.

Ne znam gde drugačije postaviti ovo, prevazilazi temu “tupan dana”.

Posted

naprednjak...sa naprednjackim stavovima i naprednjackim razmisljanjem...jebojojpasmaternaprednjacku

Posted

zar je moguće da je ovu temu zaobišao onaj napad nasilnika na devojčicu, u tramvaju?

objavljene mu slike, iako je Blic probitno zamutio, traži ga pola grada

Posted
4 minutes ago, copkillah said:

zar je moguće da je ovu temu zaobišao onaj napad nasilnika na devojčicu, u tramvaju?

objavljene mu slike, iako je Blic probitno zamutio, traži ga pola grada

Imaš u temi ispod (Orvel)

Posted

Što se Macure tiče, nije do naprednjaštva, tipična lekarska solidarnost.:dry: Kad god bude neka svinjarija sa lekarima,udari se u tužne priče kako rade puno i spašavaju živote, a na njih se vodi hajka, jadni.

Posted

Dobro, nije to samo kod lekara, ljudi generalno brane svoju struku, po cenu i da ispadnu budale. Ali da, mislim da je to izraženije kod lekara i pravnika, jako su osetljive dušice kada im neko dira kolege, iako su te kolege najobičniji ljudski šljam. 

Posted

Nije tačno za pravnike, to su sve divni ljudi, profesionalci. 

Posted
3 hours ago, halloween said:

Nije tačno za pravnike, to su sve divni ljudi, profesionalci. 

4 minutes ago, Moća said:

+1

:D :heart:

Posted

Pogotovo advokati. Ja nemam nikakve dodirne tačke sa njima, pa sam objektivan, i znam da smo prave dušice. 

Posted
22 hours ago, copkillah said:

Dobro, nije to samo kod lekara, ljudi generalno brane svoju struku, po cenu i da ispadnu budale. Ali da, mislim da je to izraženije kod lekara i pravnika, jako su osetljive dušice kada im neko dira kolege, iako su te kolege najobičniji ljudski šljam. 

eh, a tek novinari... koliko su samo neki branili onu fukaru peru lukovica koju god svinjariju da napravi. i to recimo 1 ljuba zivkov.