ultra plasticni Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 5 hours ago, Bujodrag said: Goribor je smor. Vezu nemas
Bujodrag Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 8 hours ago, Filozof manijak said: To može da kaže neko ko nije preživeo Bor devedesetih. St je 1 car. Nisam i izvinjavam se ako sam rekao nešto preterano pogrešno. Samo volim zgodne rime ali one i nisu baš značajne.
Caligula Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Link hoce li i komsije biti krivicno gonjene kao saucesnici, zivo me interesuje
mraki Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Quote Bivša portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura prokomentarisala je postupak svog kolege dr Borka Josifovskog, koji je, nakon 13-godišnje borbe, uspeo da dokaže svoje tvrdnje da pojedini radnici Hitne pomoći sarađuju sa pogrebnim preduzećima i zbog toga odbijaju da rade reanimacije. Macura je istakla da je postala portparol Hitne pomoći baš u vreme kada je na čelu ovog zavoda upravo bio Josifovski. - Dr Borko Josifovski je mene prvi postavio za protparola Hitne pomoći. On je jako dobar lekar i kardiolog - rekla je ona. Odmah potom se i ogradila od njega. - Podigao je prašinu, ali ja o svojoj ustanovi, koja meni daje hleb, ne bih mogla da kažem nijednu lošu reč. Rudarski je posao po 12 sati dnevno spasavati ljudske živote. Ja bih to rešila u krugu ustanove ili Ministarstva - rekla je ona. Na komentar naše reporterke da je Josifovski to prvo i uradio, te da je dvoje lekara odgovaralo zbog saradnje sa pogrebnim preduzećima, Nada je rekla da, kako god bilo, ona i do dvoje kolega ceni. - Oni su dobri lekari, a šta su radili i da li su radili, ja to ne znam. Kao lekar, nikada ne bih želela da budem sa svojim kolegama i tehničarima u nekoj lošoj konotaciji - istakla je ona. Ne znam gde drugačije postaviti ovo, prevazilazi temu “tupan dana”.
SNARC Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 naprednjak...sa naprednjackim stavovima i naprednjackim razmisljanjem...jebojojpasmaternaprednjacku
copkillah Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 zar je moguće da je ovu temu zaobišao onaj napad nasilnika na devojčicu, u tramvaju? objavljene mu slike, iako je Blic probitno zamutio, traži ga pola grada
mraki Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 4 minutes ago, copkillah said: zar je moguće da je ovu temu zaobišao onaj napad nasilnika na devojčicu, u tramvaju? objavljene mu slike, iako je Blic probitno zamutio, traži ga pola grada Imaš u temi ispod (Orvel)
Zabalujev Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Što se Macure tiče, nije do naprednjaštva, tipična lekarska solidarnost. Kad god bude neka svinjarija sa lekarima,udari se u tužne priče kako rade puno i spašavaju živote, a na njih se vodi hajka, jadni.
copkillah Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Dobro, nije to samo kod lekara, ljudi generalno brane svoju struku, po cenu i da ispadnu budale. Ali da, mislim da je to izraženije kod lekara i pravnika, jako su osetljive dušice kada im neko dira kolege, iako su te kolege najobičniji ljudski šljam.
halloween Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Nije tačno za pravnike, to su sve divni ljudi, profesionalci.
copkillah Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 3 hours ago, halloween said: Nije tačno za pravnike, to su sve divni ljudi, profesionalci. 4 minutes ago, Moća said: +1
Hamlet Strašni Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Pogotovo advokati. Ja nemam nikakve dodirne tačke sa njima, pa sam objektivan, i znam da smo prave dušice.
Miralem Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 22 hours ago, copkillah said: Dobro, nije to samo kod lekara, ljudi generalno brane svoju struku, po cenu i da ispadnu budale. Ali da, mislim da je to izraženije kod lekara i pravnika, jako su osetljive dušice kada im neko dira kolege, iako su te kolege najobičniji ljudski šljam. eh, a tek novinari... koliko su samo neki branili onu fukaru peru lukovica koju god svinjariju da napravi. i to recimo 1 ljuba zivkov.
Recommended Posts