Desmond Bojčinski Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 (edited) Osudilo gazdu Medikusa na 7.5 godina zatvora i 8k evra za trgovinu organima. Turci turčina za isti slučaj na 150+ godina. Žid zapalio u izrael i gubi mu se trag. Edited May 25, 2018 by desboj
Shan Jan Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Izlazi posle 3 godine zbog dobrog vladanja, zadnjih godinu sa nanogicom, prvu godinu mu se uracuna pritvor, dakle godinu dana max zatvora sa sve slobodnim vikendima... pa realno jeste mnogo za trgovinu organima u ovakvoj Srbiji, ako je pobego.
mlatko Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Organi su precenjeni... Saucesce nosiocima istih i rodbini.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Desmond Bojčinski Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Da se samoispravim, turčin na slobodi sudeći po olakom guglanju, zadnji put uhapšen u Amsterdamu pre neku godinu. Jevrej u januaru uhapšen na Kipru
mlatko Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 +1Da se i ja korigiram. Nije za salu.Pokojnicima ne treba saucesce, treba im pravda. koja (ne)ce stici na drugom ili trecem svetu.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Moća Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 U Srbiji zivot ne vredi nista sudeci po kaznama i uslovnom otpustu.Sent from my Le X620 using Tapatalk
ToniAdams Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 pa ti si pravnik, bori se protiv toga mesto sto kucas po forumu. elem, postoji li opcija za kakvu gradjansku akciju, skupljanje potpisa, peticiju, stagod, kad se ovakve svinjarije dogode? ne kazem da bi se skupio dovoljan broj ljudi sa mudima da tako nesto iznesu, ali ko zna, kad mogu banjalucanini, mozda se desi nesto slicno i kod nas. il se sucka ne porice?
radisa Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 3 hours ago, ToniAdams said: elem, postoji li opcija za kakvu gradjansku akciju
Shan Jan Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 ovo je ipak na kosovu tako da ne znam koliko je kod nas... Ali slazem se sa radisom, sve vise mi to deluje jedini nacin. Stoka i ovde i po ostalim bananama na Balkanu je toliko uspela da sprovede zakone i institucije u svoju korist da ne postoji vise fin nacin. Za fine nacine su naucili kako da se izbore i to rade sa lakocom koja samo jos vise iritira.
namenski Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 32 minutes ago, Shan Jan said: Ali slazem se sa radisom, sve vise mi to deluje jedini nacin. Gresi Radisa, ova fensi, sofisticirana gvozdjurija je njihovatm, zamenjuje im mnogo toga i po Frojdu i sire Ovo se pokazalo i dokazalo kao mnogo efikasnije:
Recommended Posts