jms_uk Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Mozda je uracunato u cenu kirije, pa to regulise vlasnik?
ultra plasticni Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 14 minutes ago, Nesh said: Brate ovo je staro ima 4, 5 godina. Mislim da imam isecak iz novina
pt 2.0 Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: viši sud osudio katarinu rebraču na 2 godine i 10 meseci zatvora zbog pronevere novca iz dobrotvornog fonda koji je osnovala pravda je spora ali nedostižna. koliko je njakava gadura već provela u pritvoru? i da li joj je i majka mastermajnd osuđena? malo me ohrabrilo ovo, plus presuda za NDMBGD i Informer....
Nesh Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 (edited) @ultra plasticni Sad i ja vidim. Tvit je svez, al slika i dogadjaj, ocigledno, stari. Izvinjavam se. Naravoucenije: Tri put meri tvit, jednom ili, jos bolje, nijednom kaci. Ipak, posto nisam ovu sliku video do sada, meni je za doom makar i sa zakasnjenjem. Edited May 8, 2018 by Nesh
Frank Pembleton Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Gde je i šta radi Stajkovac?...shiit has hit the fan....
Đipalo Junuz Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Gde je i šta radi Stajkovac? Dizajnira koliko vidim: http://www.borisstajkovac.com/sr/home
Caligula Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Muvao gazda sa adaptacijom potkrovlja, on placa tu dodatnu kvadraturu (to je cirka oko hiljadu i nesto dinara, nemam grejanje)
J-♣ Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Kao krimi roman onomad ispalo to sa Rebračom. Prvo nju ucenjivao direktor onkologije Borojević, pa kad mu ucena nije uspela onda je druknuo kako troši lovu iz fonda, a onda ona njega iz pritvora da je muljao sa citostaticima na institutu gde je bio direktor. Njega uhapsili i nekoliko njegovih saradnika kao i neke farmaceutske dobavljače koji zaobilazili procedure nabavke. Epilog: njega pronašli obešenog pod neobičnim okolnostima u Košutnjaku, a svi optuženi sudski oslobođeni od krivice. Piš bio sa mamom Sandrinom koja je promenila priču i svu krivicu svalila na ćerku da bi izbegla pritvor, nije uspela, usput joj pronašli par drugih prevara.
Frank Pembleton Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Jbga, za tog što se obesio pouzdano znam da jeste muljao, a kao posledica njegovog hvatanja je ceo menadžment ovdašnji jedne strane kompanije morao da bude "smenjen". Pod znacima navoda jer su prebačeni u drugu zemlju da tamo budu ono što su bili ovde [emoji21] ...shiit has hit the fan....
*edited by mod Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 34 minutes ago, J-♣ said: Kao krimi roman onomad ispalo to sa Rebračom. Prvo nju ucenjivao direktor onkologije Borojević, pa kad mu ucena nije uspela onda je druknuo kako troši lovu iz fonda, a onda ona njega iz pritvora da je muljao sa citostaticima na institutu gde je bio direktor. Njega uhapsili i nekoliko njegovih saradnika kao i neke farmaceutske dobavljače koji zaobilazili procedure nabavke. Epilog: njega pronašli obešenog pod neobičnim okolnostima u Košutnjaku, a svi optuženi sudski oslobođeni od krivice. Piš bio sa mamom Sandrinom koja je promenila priču i svu krivicu svalila na ćerku da bi izbegla pritvor, nije uspela, usput joj pronašli par drugih prevara. Mislis "Sandrina" ona se izvukla na kraju koliko vidim.
J-♣ Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Ta, Spomenka Bogunović ili kako se predstavljala Sandrina Bogunović Vagner, za sebe je tvrdila da je vanbračno dete Koče Popovića i unuke Riharda Vagnera. da, zimus je tužilaštvo odustalo od optužnice
Recommended Posts