Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:blink:

Mozda je uracunato u cenu kirije, pa to regulise vlasnik?

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

iskreno se nadam da je tako

Posted
14 minutes ago, Nesh said:

Brate ovo je staro ima 4, 5 godina. Mislim da imam isecak iz novina

Posted
3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

viši sud osudio katarinu rebraču na 2 godine i 10 meseci zatvora zbog pronevere novca iz dobrotvornog fonda koji je osnovala

:Hail:

pravda je spora ali nedostižna.

koliko je njakava gadura već provela u pritvoru?

i da li joj je i majka mastermajnd osuđena?

malo me ohrabrilo ovo, plus presuda za NDMBGD i Informer....

Posted (edited)

@ultra plasticni

Sad i ja vidim. :isuse: Tvit je svez, al slika i dogadjaj, ocigledno, stari. Izvinjavam se.

Naravoucenije: Tri put meri tvit, jednom ili, jos bolje, nijednom kaci. :frust:

Ipak, posto nisam ovu sliku video do sada, meni je za doom makar i sa zakasnjenjem.

Edited by Nesh
Posted

7 meseci je robijala

Posted

Gde je i šta radi Stajkovac?

...shiit has hit the fan....

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

:blink:

Muvao gazda sa adaptacijom potkrovlja, on placa tu dodatnu kvadraturu (to je cirka oko hiljadu i nesto dinara, nemam grejanje)

Posted

Kao krimi roman onomad ispalo to sa Rebračom. Prvo nju ucenjivao direktor onkologije Borojević, pa kad mu ucena nije uspela onda je druknuo kako troši lovu iz fonda, a onda ona njega iz pritvora da je muljao sa citostaticima na institutu gde je bio direktor. Njega uhapsili i nekoliko njegovih saradnika kao i neke farmaceutske dobavljače koji zaobilazili procedure nabavke.

Epilog: njega pronašli obešenog pod neobičnim okolnostima u Košutnjaku, a svi optuženi sudski oslobođeni od krivice.
Piš bio sa mamom Sandrinom koja je promenila priču i svu krivicu svalila na ćerku da bi izbegla pritvor, nije uspela, usput joj pronašli par drugih prevara.

Posted

Jbga, za tog što se obesio pouzdano znam da jeste muljao, a kao posledica njegovog hvatanja je ceo menadžment ovdašnji jedne strane kompanije morao da bude "smenjen". Pod znacima navoda jer su prebačeni u drugu zemlju da tamo budu ono što su bili ovde [emoji21]

...shiit has hit the fan....

Posted
34 minutes ago, J- said:

Kao krimi roman onomad ispalo to sa Rebračom. Prvo nju ucenjivao direktor onkologije Borojević, pa kad mu ucena nije uspela onda je druknuo kako troši lovu iz fonda, a onda ona njega iz pritvora da je muljao sa citostaticima na institutu gde je bio direktor. Njega uhapsili i nekoliko njegovih saradnika kao i neke farmaceutske dobavljače koji zaobilazili procedure nabavke.

Epilog: njega pronašli obešenog pod neobičnim okolnostima u Košutnjaku, a svi optuženi sudski oslobođeni od krivice.
Piš bio sa mamom Sandrinom koja je promenila priču i svu krivicu svalila na ćerku da bi izbegla pritvor, nije uspela, usput joj pronašli par drugih prevara.

Mislis "Sandrina" :D ona se izvukla na kraju koliko vidim.

Posted

Ta,

Spomenka Bogunović ili kako se predstavljala Sandrina Bogunović Vagner, za sebe je tvrdila da je vanbračno dete Koče Popovića i unuke Riharda Vagnera.

da, zimus je tužilaštvo odustalo od optužnice