pt 2.0 Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 http://rs.n1info.com/a385662/Vesti/Poginuo-rudar-rudnika-Lece.html Ovo je četvrti smrtni slučaj u poslednje tri godine u rudniku "Lece".
Bujodrag Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Jedan deo mene pomisli: Pa šta, shit happens, ima nas sedam i po milijardi na planeti i tako to. Drugi deo mene se seti onog spomenika nadjenog u Rimu koji su roditelji pre dve hiljade godina podigli svom malom detetu koje je poginulo u rudniku a na spomeniku su prikazane i mala dečja lopatica i torbica. A treći deo mene je na ivici suza, jbt, kakav je ovo svet kad ljudi još uvek ginu u rudnicima. I onda su stvarno mrtvi, ne samo vest u novinama.
namenski Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Kineski standardi zastite na radu u rudnicima su u odnosu na Lece 1 stratosfera...
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 viši sud osudio katarinu rebraču na 2 godine i 10 meseci zatvora zbog pronevere novca iz dobrotvornog fonda koji je osnovala
Caligula Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Nije samo u Rebraci poenta. Njen broj ziro racuna nalazio se na uplatnici info-stana kao opcija za placanje i to vrlo bezobrazno, kao dodati iznos (!) secam se jer sam u banci jednom uplatio i to, bukvalno par meseci pre nego sto se stvar otkrila. Hocu reci, nije ona sama to radila, trebalo je sa njom jos par ljudi minimum da sedi u sudnici. A jes zasluzila vise, realno.
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 fasovale su joj neke dve saradnice robiju al ima i keč, sudje naložio da joj se vrati pasoš i ukinuta je presuda o zabrani napuštanja boravišta ćao zdravo
Caligula Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 ma ok saradnice ali uopste stampati na infostan racunu dodatni iznos, to mora da ukljucuje nekog bitnijeg od tri tjurke
Frile Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Mislim da nije štampan dodatni iznos, nego je ubacivana dodatna uplatnica u kovertu? Kao i što sada ubacuju za crveni krst na primer.
gospa buba Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 ubacivana je dodatna uplatnica. kao spc kad im treba za investiranje. dobro. i crveni krst. sent from bubamoto
Caligula Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 ne znam za to, vec par godina ne placam infostan dakle ne secam se bas dobro, samo znam da je bilo u dogovoru sa infostanom (ko to dogovara i po kojim kriterijumima?)
Arkadija Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 32 minutes ago, Caligula said: dakle ne secam se bas dobro, samo znam da je bilo u dogovoru sa infostanom (ko to dogovara i po kojim kriterijumima?) Био је у тој причи уважени професор са онкологије , који се обесио. И вероватно још неки, који су овом случају остали невидљиви.
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 1 hour ago, Caligula said: ne znam za to, vec par godina ne placam infostan
Recommended Posts