Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

ma vrlo jednostavno, vidim da opet blistas, pa ti se nanovo divim

7 minutes ago, ToniAdams said:

ma vrlo jednostavno, vidim da opet blistas, pa ti se nanovo divim

Pravi si saljivdzija™

Ne vidim sta je lose poslati dete na Judo ili BJJ?Uz neki kolektivni sport gde ga pripadnost grupi takodje stiti od nasilnika.Nista ne smiri napadaca  kao obaranje.

Valjda se i to dete pita i ima neka svoja interesovanja. Ima i neki svoj karakter pa savetovao ga ti ovako ili onako on ce postupiti samovoljno.

E sad ako dete nije u stanju da vrati a ti ga ucis "vrati ti njemu" tu nastaje problem. Mislim ne kazem da tu zrtva te agresije  treba da postane bokserski dzak, vec postoje daleko zdraviji vidovi medijacije...

7 hours ago, zakintos said:

Mislim ne kazem da tu zrtva te agresije  treba da postane bokserski dzak, vec postoje daleko zdraviji vidovi medijacije...

nemoj srat :fantom:

Ne znam da li je bas za ovu temu, ali moze da posluzi kao ilustracija: kako je 1 prasnjavi auto, zabacen u budzacima Beogradskog sajma, zaboravljen, odjednom dospeo na londonsku aukciju, londonski Coys, kuca od ugleda, procenjena vrednost 70,000 - 100,000 funti...

59355335.jpg

Na stranu istorijska vrednost, auto koji je vozio najvoljenijeg sina nasih naroda i narodnosti, na stranu kod aukcionera potanko pobrojane sve poznate licnosti koje su se njime vozile, bilo bi zabavno videti papire, firme kao sto je Coys ne prodaju macku u dzaku, a njihovi kupci vode racuna o poreklu, radi se o 1 muzejskom primerku koji bi svako pametan cuvao i sacuvao...

Dakle, 1 Fiat 500 Jolly, karoserija Ghia...

I definitivni dokaz da smo u govnima do guše.

10 hours ago, namenski said:

Na stranu istorijska vrednost, auto koji je vozio najvoljenijeg sina nasih naroda i narodnosti, na stranu kod aukcionera potanko pobrojane sve poznate licnosti koje su se njime vozile, bilo bi zabavno videti papire, firme kao sto je Coys ne prodaju macku u dzaku, a njihovi kupci vode racuna o poreklu, radi se o 1 muzejskom primerku koji bi svako pametan cuvao i sacuvao...

Dakle, 1 Fiat 500 Jolly, karoserija Ghia...

Običan Fića sa dve baštenske stolice i klupicom, taj što će dati 100k funti verovatno ne zna šta će s parama... :)

3 minutes ago, Time Crisis said:

Običan Fića sa dve baštenske stolice i klupicom, taj što će dati 100k funti verovatno ne zna šta će s parama... :)

Znace onaj sto ga je macnuo sa Sajma, pokrio papirima da sve bude po zakonu i izvezao, nista ne brini :) 

Obaska sto je daleko od toga da se radi o obicnom Fići...

1 minute ago, namenski said:

Znace onaj sto ga je macnuo sa Sajma, pokrio papirima da sve bude po zakonu i izvezao, nista ne brini :) 

Obaska sto je daleko od toga da se radi o obicnom Fići...

Obaška to za papire i izvoz, verovatno jeste neko žešće muljanje, uvek mi je bilo idiotski da nešto košta mnogo nula samo zato što je neka poznata guzica svojevremeno pritiskala sedišta, a u suprotnom bi morao plaćati nekom da to vozi na otpad. :P 

3 hours ago, Time Crisis said:

Obaška to za papire i izvoz, verovatno jeste neko žešće muljanje, uvek mi je bilo idiotski da nešto košta mnogo nula samo zato što je neka poznata guzica svojevremeno pritiskala sedišta, a u suprotnom bi morao plaćati nekom da to vozi na otpad. :P 

Ma bre za najveceg sina nasih naroda i narodnosti i njegove goste sam se zezao, aman: taj obican Fica je vrednost sam po sebi, na stranu danasnja moda odtajmera i velike pare u koje se sve to pretvorilo.

Vrednost je i u tehnickom i u dizajnerskom smislu: kada kazem vrednost mislim na muzejsku vrednost, vrednost kao 1 artefakta koji bi morao da ima zasticen status bas kao i svako drugo umetnicko delo.

Nije ovde ni vreme ni mesto da se pominju jos mnogo gora svojevremena dogadjanja u Muzeju vazduhoplovstva, a mogu samo da zamislim koliko je ostalog, onog pravijegtm kulturnog blaga naslo svoj put do pravog kupca mimo interesa ove zemlje i - ako se hoce - i ovog naroda, od ikona, preko slika do rukopisa, dokumenata... 

Trovanje životinja je nacionalni hobi u Srbiji