Yesterday at 15:561 day Popular Post "Bili su dobri momci, radili i gledali svoja posla"Kako ja nemam u posedu kašikaru, nego uvek ovi dobri momci koji gledaju svoja posla
Yesterday at 16:031 day 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kako ja nemam u posedu kašikaru, nego uvek ovi dobri momci koji gledaju svoja poslaOvo.Da citiram: "Kako ja nisam našao?!"https://www.instagram.com/reel/CrbW4s-trOO/
Yesterday at 16:311 day 34 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:"Bili su dobri momci, radili i gledali svoja posla"Kako ja nemam u posedu kašikaru, nego uvek ovi dobri momci koji gledaju svoja poslaSedeli smo tako u dvorištu, gledali svoja posla i dobacivali se kašikarom...Sve je posledica intelektualne decenijske deklinacije i biće sve gore...
Yesterday at 16:481 day 16 minutes ago, Mil@n said:Sedeli smo tako u dvorištu, gledali svoja posla i dobacivali se kašikarom...Sve je posledica intelektualne decenijske deklinacije i biće sve gore...Mozda je nekom zaostalo od starijih vremena (mozda i ne, samo pominjem kao mogucnost).
Yesterday at 16:501 day Just now, Mel said:Mozda je nekom zaostalo od starijih vremena (mozda i ne, samo pominjem kao mogucnost).Pa da sam okružen sa milion bombi ne znam šta treba da se desi da uzmem jednu i dobacujem se sa njom.Tj znam, da sam se napio ko guzica ili na neki drugi način se odvojio od normalne svesti a siguran sam da neke ne bi ni to pokolebalo, da su pri čistoj svesti i zdravoj pameti.
Yesterday at 16:541 day 3 minutes ago, Mil@n said:Pa da sam okružen sa milion bombi ne znam šta treba da se desi da uzmem jednu i dobacujem se sa njom.Tj znam, da sam se napio ko guzica ili na neki drugi način se odvojio od normalne svesti a siguran sam da neke ne bi ni to pokolebalo, da su pri čistoj svesti i zdravoj pameti.I to ne samo jedan sto je prvi poceo, nego su jos i dvojica odlucili da se isto upuste u to
Yesterday at 16:561 day 1 minute ago, Mil@n said:Pa da sam okružen sa milion bombi ne znam šta treba da se desi da uzmem jednu i dobacujem se sa njom.Tj znam, da sam se napio ko guzica ili na neki drugi način se odvojio od normalne svesti a siguran sam da neke ne bi ni to pokolebalo, da su pri čistoj svesti i zdravoj pameti.Pa mozda su bili pripiti. Mozda su ovo radili i pre ali niko nije aktivirao bombu ali tako pripitom mu doslo jednom od njih tad i to im je bilo to.Mislim da nista specijalno ne pise o tome, ali meni nije ovo toliko tesko da zamislim da moze da se desi nekom ko ima pristup takvom arsenalu a pritom se podnapije.
Yesterday at 17:201 day 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:"Bili su dobri momci, radili i gledali svoja posla"To, to. Kada za očigledne evolucijske greške kažu dobri momci, valjda zato što su se javljali komšiluku.
Yesterday at 17:551 day Popular Post 54 minutes ago, Mel said:Pa mozda su bili pripiti.Mozda su ovo radili i pre ali niko nije aktivirao bombu ali tako pripitom mu doslo jednom od njih tad i to im je bilo to.Mislim da nista specijalno ne pise o tome, ali meni nije ovo toliko tesko da zamislim da moze da se desi nekom ko ima pristup takvom arsenalu a pritom se podnapije.Мислим да погрешно схваташ термин припит Ја сам припит после 200-300г воткице. Моја жена после пола чаше вина.Ови су били пијани као звери или дрогирани као змајеви. Нико се у нормалном стању не добацује бомбом.
Yesterday at 18:351 day 1 hour ago, Mel said:Pa mozda su bili pripiti.Pripiti mozda.Retardirani sasvim sigurno.
20 hours ago20 hr Ali kao na šta te radi dobacivanje bombom, ajde da nategnem pa da kažem da donekle razumijem ono, brza vožnja, pucnjava, droge, ali ovo nije čak ni adrenalin, jedino ako ih radi dokazivanje da su glupi i da ne zaslužuju mjesto pod svodom nebeskim, što su uspješno i dokazali na kraju.