Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Just now, radisa said:

Jel cuvaju i Mitrovica?

cuvali bi ga kad bi ovaj trazio.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ove bahate stoke je vec toliko da ne mozes da prodjes pet metara a da nema nekog ko ce te izlomiti ako ga krivo pogledas dok ga drzava stiti. 

2 minutes ago, Shan Jan said:

Ove bahate stoke je vec toliko da ne mozes da prodjes pet metara a da nema nekog ko ce te izlomiti ako ga krivo pogledas dok ga drzava stiti. 

ima dosta bahatih i koje niko ne stiti,nazalost.

6 minutes ago, radisa said:

Jel cuvaju i Mitrovica?

Moguce...ali mozda i bolje parkiraju.

1 minute ago, Miki_belavista said:

ima dosta bahatih i koje niko ne stiti,nazalost.

Na to sam se i navikao ali ovaj fazon da te neko za koga i ne znas da su uniformisani izlomi zbog toga sto si prigovorio o nepropisnom parkiranju... pa jebote, gde je granica?

37 minutes ago, Shan Jan said:

pa jebote, gde je granica?

kad se jednom natakare i prebiju nekoga ko nece odmah zvati hitnu ili kljunove..nego otici do kola u kojima drzi utoku i bar dva puna sarzera..Pa budu pune novine prica o pozrtvovanim kolegama, herojima sa Kosova i slicno

1 hour ago, radisa said:

Meni nije jasno zasto njega drzava cuva? Koji je razlog da ti i ja placamo njegovo obezbedjenje? Zasto je on bitan za drzavu da mora da ga cuva? I od cega ga cuva?

Zasto se novinari za to ne interesuju...

Da ti odgovorim - zato što je u pitanju njegova, ili bolje rečeno njihova država, a u takvoj državi uvek će neki Peconi imati hijerarhijski bitnije mesto od anesteziologa.

1 hour ago, SNARC said:

kad se jednom natakare i prebiju nekoga ko nece odmah zvati hitnu ili kljunove..nego otici do kola u kojima drzi utoku i bar dva puna sarzera..Pa budu pune novine prica o pozrtvovanim kolegama, herojima sa Kosova i slicno

Mislim da mora da se desi puno puno takvih prica da bi malo stali. Zapravo takve stvari se vec desavaju tu i tamo svakih par godina i nikom nista.

Ako se ovo nastavi ja ozbiljno razmisljam da ce ljudi poceti da se samoorganizuju u neke svoje lokalne straze.

2 minutes ago, Shan Jan said:

Mislim da mora da se desi puno puno takvih prica da bi malo stali. Zapravo takve stvari se vec desavaju tu i tamo svakih par godina i nikom nista.

Ako se ovo nastavi ja ozbiljno razmisljam da ce ljudi poceti da se samoorganizuju u neke svoje lokalne straze.

pa ne,takav slucaj jos nije bio

10 minutes ago, Bogotac said:

pa ne,takav slucaj jos nije bio

Mrzi me sada da vadim ali vrlo dobro se secam, jos pre 10tak godina, slucaja kada su lokalne kabadahije u nekom BG prigradskom naselju pijani maltretirali ljude od kafane do kafane. Na kraju naisli na kafanu nekog bivseg vojnog lica. Epilog je bilo 4/4 lesa. Svi ubijeni od strane vlasnika kafane vatrenim oruzjem.

5 minutes ago, Shan Jan said:

Mrzi me sada da vadim ali vrlo dobro se secam, jos pre 10tak godina, slucaja kada su lokalne kabadahije u nekom BG prigradskom naselju pijani maltretirali ljude od kafane do kafane. Na kraju naisli na kafanu nekog bivseg vojnog lica. Epilog je bilo 4/4 lesa. Svi ubijeni od strane vlasnika kafane vatrenim oruzjem.

nije isto tad i sad,klima je drugacija,zamisli da je danas neko pucao na one iz NS

7 minutes ago, Bogotac said:

nije isto tad i sad,klima je drugacija,zamisli da je danas neko pucao na one iz NS

U kom smislu drugacija, da ce drzava svom silom stati danas iza ovih kabadahija ili nesto drugo?

Edit: Nekako ne mislim da kada nekom padne toliko mrak na oci da izvadi oruzje da ubije nekog, da tada razmislja racionalno o tome ko stoji iza koga.

Edited by Shan Jan

ja razumem ali ne prihvatam razlog zbog čega je policicja u civilu uopšte na ulici tokom demonstracija.