December 8, 20241 yr Popular Post 10 hours ago, Leia said: bez ideje da ću morati da branim taj kejs na forumima Kakav početnički previd 2 hours ago, giuseppe said: visokoplafonstva Ovo da usvojimo prilikom obraćanja: "Vaše visokoplafonstvo" Da se ubaci i jedno Hadži negde.
December 8, 20241 yr Znam čoveka koji planira da zida u Molerovoj kad se dogovori sa vlasnicima jednog starog objekta, sad će to visokoplafonstvo malo da se razvodni.
December 8, 20241 yr Hadžibabapitavišnjina ulica, levo od Svetogorskopopečiteljske Unakrst od Moše Pijade
December 8, 20241 yr 20 hours ago, Nikodije said: ne bih uzeo ni nadogradnju, ni suteren, ni mirijevo. uzmi Dedinje!
December 8, 20241 yr 3 hours ago, giuseppe said: Auuu krugodvojkaštva i visokoplafonstva na ppp... Pa sad su meni mnoge stvari puno jasnije Ja nisam visokoplafonac, for the record. Moju zgradu je zidala srbokomunistička JNA šezdesetih, pa su i plafoni u skladu sa tim
December 8, 20241 yr 30 minutes ago, Miki_belavista said: uzmi Dedinje! Na Dedinju sam rođen, elitizam mi je u krvi, ali ipak ne.
December 8, 20241 yr 2 minutes ago, Nikodije said: Na Dedinju sam rođen, elitizam mi je u krvi, ali ipak ne. nije ti se svidjao komsiluk,kapiram.
December 8, 20241 yr 12 hours ago, gsb said: I nas par u okolini. Sto se Molerove tice, neka rodbina je iz Molerove nize niz ulicu (poreklom), nikad pricu o metrou nisam cula. Ja ne znam sad tacnu trasu i dubinu tunela. Al s obzirom da je Molerova na vr’ brda tu na potezu oko Krunske, u toj tacki je tunel pretpostavljam najdublje i najdalje od temelja objekata. Pre ce osecati vibracije ovi niz Ruzveltovu, ili ovi ranije oko Hrama, Kataniceve.
December 8, 20241 yr 2 hours ago, giuseppe said: Hadžibabapitavišnjina ulica, levo od Svetogorskopopečiteljske Unakrst od Moše Pijade nemoj molim te moše pijade je na terazijama, to je pupak sveta
December 8, 20241 yr 1 hour ago, Ayatollah said: Ja nisam visokoplafonac, for the record. Moju zgradu je zidala srbokomunistička JNA šezdesetih, pa su i plafoni u skladu sa tim Moju ista ekipa 50-tih. Ja sam generalno jedan dodjos ovde ne uklapam se ovde nikako.
December 8, 20241 yr 4 minutes ago, villiem said: Jel moze visoki plafon da se nadogradi Moze, ako kupis stan od komsije iznad tebe.