Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

7,6?Jel to u ladnoj vodi :blink: ili misli na inche?edit: napravismo nas mali big bang theory od topica :lol:Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Msm koga interesuje koliki je ispuhani organ i kakva je upotrebna vrednost takvog merenja?Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Pa, kako tamo pise, interesuje zene (za procenu muske privlacnosti). Upotrebna vrednost je diskutabilna, ali eto neko je i za to dobio grant.

Pa, kako tamo pise, interesuje zene (za procenu muske privlacnosti). Upotrebna vrednost je diskutabilna, ali eto neko je i za to dobio grant.
ono sto je mene iznerviralo nije rad sam po sebi vec, je li , posledice istog :D. (odnosno citanje posledica istog)prvo je svuda izazvao mizogene komentare tipa "siguran sam da bi ovaj dezmekasti s malim k. izgledao mnogo privlacnije u italijanskom odelu i privatnom avionu". (ne mislim na srpski net)zatim ovo oko 'cemu sluzi ovakvo istrazivanje', tu je bilo nagadja tipa, kakve veze ovo ima sa zivotom kad zene muskarce uglavnom prvo vide obucene (u fazonu "dajte nam neki koristan savet, majkumu!" :D ). koliko sam shvatila iz nekog clanka, radi se o ispitivanju seksualne selekcije kod ljudi. kaze autor, postoji tendecija povecanja penisa u ljudskoj vrsti (stvarno?) pa su hteli da potvrde da li do toga dolazi zbog seksualne selekcije. pa su na kraju zakljucili da i ne mogu nista da zakljuce jer velicina penisa nije osobina koja se selektuje sama za sebe vec ide u sklopu sa drugim osobinama. (to je to, ako sam dobro shvatila i ako se dobro secam, mrzi me da sad citam ponovo, mozda i gresim)
ono sto je mene iznerviralo nije rad sam po sebi vec, je li , posledice istog :D. (odnosno citanje posledica istog)Njima je mama pricala nacices princezu sa svojom malom kiticom.prvo je svuda izazvao mizogene komentare tipa "siguran sam da bi ovaj dezmekasti s malim k. izgledao mnogo privlacnije u italijanskom odelu i privatnom avionu". (ne mislim na srpski net)imam indicija da u nekim zemljama zene razmenjuju jebace. cetvrtina onih koji posumnjaju nisu ocevi svoje dece. kad ima dvojicu koju je videla neobucene i slicnog imovnog stanja vece su sanse .... zene kao i muskarci posmatraju straznjice i hod i cene fitnes partnera, raznorazni nakurnjaci su se uptrebljavali kroz istoriju i kao sto zene trpaju silikone i postave u bruseve ima likova koji to isto rade. znaci ipak mnoge zene imaju izbor razlicitih duzina i cela im je oblast pod skeniranjemzatim ovo oko 'cemu sluzi ovakvo istrazivanje', tu je bilo nagadja tipa, kakve veze ovo ima sa zivotom kad zene muskarce uglavnom prvo vide obucene (u fazonu "dajte nam neki koristan savet, majkumu!" :D ). koliko sam shvatila iz nekog clanka, radi se o ispitivanju seksualne selekcije kod ljudi. kaze autor, postoji tendecija povecanja penisa u ljudskoj vrsti (stvarno?) pa su hteli da potvrde da li do toga dolazi zbog seksualne selekcije. pa su na kraju zakljucili da i ne mogu nista da zakljuce jer velicina penisa nije osobina koja se selektuje sama za sebe vec ide u sklopu sa drugim osobinama. (to je to, ako sam dobro shvatila i ako se dobro secam, mrzi me da sad citam ponovo, mozda i gresim)
Evo jedan nobelovac fizicar malo o tome, mada ne potkacinje samo drustvenjake :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=IaO69CF5mbY
brate, koliko mene šef zamara ovim, barem jednom nedeljno
Nije obavezno post-hoc trejdmarkovan, eno na google scholar sila clanaka iz raznoraznih disciplina sa post-hoc analizom u naslovu. Mada je na post-hoc clanak na wiki iskljucivo o statistici, to da.Hindsight je isto ok, totalno dolazi u obzir. Mozda cak i za naslov.Volim i ja to "revealed preferences", bas bi lepo leglo u tekstic hehe, ali nije bas da predvidjam prvi izbor drugim. To bi onda bila neka anticipatorna analiza, zar ne? Naprotiv, pratim ih po redosledu. A izbor je isti, samo su repeated events u pitanju, znaci akteri su vise puta stavljeni pred isti izbor. Ma, da ne davim sad previse, smoricu vas ovako vague opisom, jedino da napisem konkretno o cemu je rad. O tom potom.
i sta si na kraju stavio? nadam se da je isao bafalov predlog