Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

Posted

dada, sad su se setili <_<

shta mislimo o ovome? bolje ikad nego nikad?

Posted

psi, lajanje, karavani, prolaznost

Posted

dada, sad su se setili <_<

shta mislimo o ovome? bolje ikad nego nikad?

Posle objavljivanja najave konkursa i pravilnika o izboru u zvanja (mrzi me da pišem pun naziv) nije zgoreg upriličiti ugodnu čajanku koja usput može da pruži i iluziju relevantnosti za zbivanja u nauci. Zamazivanje očiju, to mislim. 

Posted

I zar nije Nikola Tanić biolog, zašto on (su)izlaže na temu "statusa i načina vrednovanja DH nauka u svetu"?

Da popuni prostor u ime MPNTR?

Posted

I zar nije Nikola Tanić biolog, zašto on (su)izlaže na temu "statusa i načina vrednovanja DH nauka u svetu"?

Da popuni prostor u ime MPNTR?

U tandemu je sa Popovićem, koji je psiholog (socijalna psihologija, ako me sećanje ne vara), verovatno statira u nečije ime. 

I Vera Dondur se bavi fizičkom hemijom, ali joj pozicija daruje viziju i svestranost. 

Posted

U tandemu je sa Popovićem, koji je psiholog (socijalna psihologija, ako me sećanje ne vara), verovatno statira u nečije ime. 

I Vera Dondur se bavi fizičkom hemijom, ali joj pozicija daruje viziju i svestranost.

pozicija njoj daje bash svashta :lolol:
Posted

Lepo je znati da za 10ak godina kao istoričar mogu da odem u SANU i kažem "sa'ću da vam pokažem kako se vrednuju dometi računarske topologije i geometrijske kombinatorike na svetskom nivou" i da budem shvaćen ozbiljno.

Posted

Lepo je znati da za 10ak godina kao istoričar mogu da odem u SANU i kažem "sa'ću da vam pokažem kako se vrednuju dometi računarske topologije i geometrijske kombinatorike na svetskom nivou" i da budem shvaćen ozbiljno.

Eto, vidiš, imaš i ti viziju, samo se plašim da u ovom trenutku ne zadovoljavaš kriterijume za njeno ispunjenje. Ipak, ne kloni duhom, korak po korak, uz malo više vlastoljublja, nekritičnosti, neopterećenosti skrupulama i nekim tamo bezveznim kompetencijama, eto tebe kako držiš vakelu teničkonaučnicima u SANU  -_-

Posted

ПРЕДЛОГ

АКТ О ВРЕДНОВАЊУ, ИЗБОРУ, ФИНАНСИРАЊУ И ПРАЋЕЊУ ПРОЈЕКАТА ИЗ ПРОГРАМА ОСНОВНИХ И ОСНОВНИХ УСМЕРЕНИХ ИСТРАЖИВАЊА ЗА ЦИКЛУС ИСТРАЖИВАЊА 2016-2020, И ПРОГРАМА ИСТРАЖИВАЊА У ОБЛАСТИ ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА ЗА ЦИКЛУС ИСТРАЖИВАЊА 2016-2019.

http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2016/03/akt-16-mart-%D0%9F%D0%A0%D0%95%D0%94%D0%9B%D0%9E%D0%93.pdf

Posted (edited)

deco, moram da vam kazem da se aktivno ne bavim chitanjem akrepskih akata, sve dok ne zadaju start za prijavu.

neshto mi se ne mili da uludo troshim vreme dok ne vidim crno na belo. tj da je doshao trenutak.

nego, notoriouous ili ko je josh radio finansijske. da li kinta u tabeli dolazi automatski od njih, kolona pare, kolona porez 10%, kolona klasik. tj. tu onaj ko radi izveshtaj ne moze sam da menja pare (slichno kao sa istrazivachkim mesecima) ili moze? registrovala sam fantomsku osobu sa 0 meseci i parama, pa sad moram da se zainteresujem, mada nisam zelela :unsure:

edip. radujte se drushtveno humanistichki narodi, strana recenzija vam se sprema iz bracke kine :D

Edited by gospa buba
Posted

Juče Verbić na ZISu rekao da "eto, može da se još malo menja pravilnik o zvanjima, pošaljite primedbe pa ćemo usvojiti ono što je smisleno", tako nešto.

Posted

deco, moram da vam kazem da se aktivno ne bavim chitanjem akrepskih akata, sve dok ne zadaju start za prijavu.

neshto mi se ne mili da uludo troshim vreme dok ne vidim crno na belo. tj da je doshao trenutak.

nego, notoriouous ili ko je josh radio finansijske. da li kinta u tabeli dolazi automatski od njih, kolona pare, kolona porez 10%, kolona klasik. tj. tu onaj ko radi izveshtaj ne moze sam da menja pare (slichno kao sa istrazivachkim mesecima) ili moze? registrovala sam fantomsku osobu sa 0 meseci i parama, pa sad moram da se zainteresujem, mada nisam zelela :unsure:

edip. radujte se drushtveno humanistichki narodi, strana recenzija vam se sprema iz bracke kine :D

Možeš da unosiš i menjaš iznose u svim kolonama (neto, porez, doprinosi). 

Posted

Možeš da unosiš i menjaš iznose u svim kolonama (neto, porez, doprinosi).

shit :lolol: