Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet


betty

Recommended Posts

da da, ima i moj taj fazon, ali uglavnom sa zenskim studentima.

moj nije imao probleme sa ženskim studentima (mada nas je ionako bilo 5% :D, ali ne zbog toga), nego je

1) generalno gunđalo svima i zbog svega  (iako uopšte nije loš čovek!)

2) kod njega bolje prolaze kako bih rekla, kako je on sam to govorio "malo agresivniji" likovi, bilo m bilo ž, a što znači da

a) stvarno super znaju našu oblast (a što ja baš i nisam jer sam realno došla iz druge oblasti pa sam se, naročito u početku, malo petljarila, a ionako sam 5 u 1 pa ništa baš ono ne razbijam što je pak priča za sebe)

b) prave se da super znaju na način da im ljudi zaista veruju (e ovakvi likovi mene generalno nerviraju, ali jebiga kod mnogih dobro prolaze)

Edited by Hjortron
Link to comment

da, ali osoba na koju sam se sad nameracila jeste rodno-svesna i vrlo podrzavajuca.

...

- i uopste, ako me primi, mislim da sam nasla svoje utociste. 

e pa onda duplo srećno! :)

Link to comment

Da dodam kako sam s mentorkama imao mešovitu sreću. Prva (u Srbiji) je bila psihopata. Druga (u Nesrbiji) je bila čisto zlato i duboko mi je ulila želju da budem dobar mentor koji studente obgrli ljudskom toplinom, a opet zna da ih prostreli pogledom kad se olenje. 

Moj prvi mentor (u Srbiji) je bio tako neki lik koji obgrli ljudskom toplinom mada ume i da prostreli ako se oleniš ali opet na fini način.

 

Potencijalni mentor (u Nesrbiji™) je bio psihopata, te sam s tog mesta pobegla posle godinu i po dana (zašto tako dugo? pa toliko mi je trajao ugovor, pa dok sam se izskijala, popela na sve planinske vrhove, izdružila, itd...)

 

Drugi (onaj spomenuti, u drugoj i sadašnjoj Nesrbiji) je veliko gunđalo i uopšte nije lagan čovek, i uvek hoće maksimum maksimuma, i jeste bilo kaljenje čelika.

 

Sadašnji profa koji nije mentor nego samo šef je u principu ok lik mada ima svoje žute minute, da se iznenada naljuti zbog nečega što nikom od nas nije palo ni napamet da ustvari hoće :lol: plus kod njega bogami postoji ta muško-ženska nota, ali ne toliko po sposobnostima nego vremenski (tipa kako ću ja da radim puno radno vreme i da putujem na konferencije kad imam dvoje dece, ja: pa i moj muž čuva decu, on: pa da ali drukčije je kad on a drukčije je kad ti, pa je verovatno video moju facu pa je zbatalio tu priču :lol:, inače mož biti da su takvi svi stariji Nijemci, ne znam kakav bi po tom pitanju bio prvi šef (mentor) ali kod njega nisam imala decu hehe, a pričala sam već svojevremeno da su me generalno iznenadili po tom pitanju).

Link to comment

Rekla si da junior ima da čita! Nisam izmislio. Nemoj sad senf da potegnem. :lolol:

 

 

 

Pa da se ne izodajem previše. Već hodim ivicom žileta. Opasna vremena došla. ^_^

saaamo pipni senfa! :ph34r:

 

Juče mi rekla jedna studentkinja da je vreme da kupim kauč za kancelariju. :rolf:

ti si stvarno na ivici ^_^

Link to comment

dakle. jel imate interakciju sa nekim ovakvim prevarantima:

 

Recently, in the electronic archive of the University of Belgrade we have found an interesting research on "...". We consider this particular topic may be of interest to a wider audience, therefore, may I kindly ask, would you be interested in an expanded version of your research-work, to publish it in the form of a book ?Perhaps you may come back to us with a confirmation, at your earliest convenience, and we will be glad to provide further details on our offer.Thank you for your time and I am looking forward to hearing from you!-- Kind regards/Freundliche Grüße...Acquisition Editor

mislim, malo je reci da je taj rad izasho proshle nedelje, a oni se zatrchali sa kao ponudom <_<

 

ono, shio mi ga wider audience :lolol:

Edited by gospa buba
Link to comment

to sam i mislila ^_^

 

(mislim, imam i jedno posredno iskustvo (n+1 autor) u tim poglavljima/knjigama po pozivima, koje se zavrshilo neuspeshno i besmisleno, samo shto niko nije bio pametan na vreme :()

Edited by gospa buba
Link to comment

Dve reči: stool i ownership  ^_^

 

Ovo je malo kako mali Perica zamišlja privređivanje. Kao u onom crtaću kad se zaglave na saobraćajnoj petlji pa otvore kiosk sa viršlama da ne bi umrli od gladi. :lolol:

Link to comment

 

 

Ovo je malo kako mali Perica zamišlja privređivanje. Kao u onom crtaću kad se zaglave na saobraćajnoj petlji pa otvore kiosk sa viršlama da ne bi umrli od gladi. :lolol:

:lol: ovoga se skoro uvek setim kad se vozim po nekim petljama.

 

btw. u poslednje vreme mi je par puta palo na pamet da bih rado da posedujem neki kafe i da tu povremeno spravljam espresso  ^_^.

Link to comment

Moj će se zvati Dr. Soup, jer će biti i supa dana i dobar hleb. Čisto da rezervišem ime. ^_^

 

...

 

In other news, pronađen drugi revjever™ za problematično poglavlje-siroče u editovanoj nam knjizi. Niko od nas troje urednika ne poznaje ni jednu osobu u tom specifičnom polju, pa smo moljakali. Doktor Proktor, poslednji koga sam molio, (:lolol:) nije ni odgovorio, ali danas sam savatao jednog assistant professora koji oće.

 

...

 

Utanačeno i gostujuće predavanje krajem meseca u susednoj zemlji. ^_^

 

 

Vikend zvanično može da počne.

Link to comment

doktor proktor  :lol: . 

 

p.s. dobra je ideja za supu i hleb, hvala ^_^ . mislim da cu da ubacim palacinke u meni specijalnim danima, to umem da pravim. samo jos ime da smislim :D. i logo!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...