gospa buba Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) dobro je da je duda napisala nesto posle lakija. toliko krese na sve strane, da te strah da budes na istoj stranici s njim.a htedoh da kazem da ne volim ni ja rec koalicioni za muza.nekako mi zvuci prinudno, a ja bih volela da mi muz bude beskompromisni izbor. da mi to bude od malog prsta na nozi do cuperka na glavi moja ljubavica!(it's never gonna happen, znam, ali bih volela)pa nishta te imenovanje stanja bilo kojim imenom, danas ovim sutra onim, ne sprechava da on bude ljubica tvog prsta i chuperka. ili ti njemu ili shtagod. sa njim cesh takodje imat male ljubice i chuperke (osim ako legalno ne odluchish drugachije, da me sad neko ne hvata za formu i sushtinu ^_^), sipat gorivo u vozila, placat porez i shrafit shrafove. ljubiti ljubav, jesti ruchak i zvati ga partner. zmu. to su sporedne i periferne stvari, imenovanja, ali vi cete se sada hvatati za njih, kao da ste na topiku o politichkoj korektnosti. obelezavajte svoje sushtine kako god ocete, zovite ih sherpe i zakrpe, sve dok ih imate, helou.edip. evo ove svoje ljubice zovu nemuz i misle da su ribe, machke i tice (mada opet, vidi, pazi, znachi iz nekog razloga je vazno naglasiti da je njihova ljubica u ilegalnom statusu <_<) Edited November 28, 2012 by thermal bug
dig_chohano Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ajde, dosta romantike, razlaz, daj još hemičara i falusnih anoda i vulvarnih katoda da povatamo fore pre no što nam krepa od presexiranja.
gospa buba Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) i to sto kazesh! :lolol:amo sa anodama i amortizerima! Edited November 28, 2012 by thermal bug
henrik larsson Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ajde, dosta romantike, razlaz, daj još hemičara i falusnih anoda i vulvarnih katoda da povatamo fore pre no što nam krepa od presexiranja.+1Tek sad vidim koliko sam propustio u životu.
MayDay Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 pa nishta te imenovanje stanja bilo kojim imenom, danas ovim sutra onim, ne sprechava da on bude ljubica tvog prsta i chuperka. ili ti njemu ili shtagod. sa njim cesh takodje imat male ljubice i chuperke (osim ako legalno ne odluchish drugachije, da me sad neko ne hvata za formu i sushtinu ^_^), sipat gorivo u vozila, placat porez i shrafit shrafove. ljubiti ljubav, jesti ruchak i zvati ga partner. zmu. to su sporedne i periferne stvari, imenovanja, ali vi cete se sada hvatati za njih, kao da ste na topiku o politichkoj korektnosti. obelezavajte svoje sushtine kako god ocete, zovite ih sherpe i zakrpe, sve dok ih imate, helou.edip. evo ove svoje ljubice zovu nemuz i misle da su ribe, machke i tice (mada opet, vidi, pazi, znachi iz nekog razloga je vazno naglasiti da je njihova ljubica u ilegalnom statusu <_<)nista ne fali i da biramo najlepse reci. zbog rezonancije! :D
dig_chohano Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 +1Tek sad vidim koliko sam propustio u životu.To je rekao i Stiven Hoking kad je posle godina proučavanja Lakijeve teorije u celosti spoznao mehanizam i počeo bezočno da hefta. I vidi gde ga je to odvelo... :(
gospa buba Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) @ mau. ta izvolte, svakako. Edited November 28, 2012 by thermal bug
Turnbull Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Dankan udari bar po tri recke po strani :)
ToniAdams Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (it's never gonna happen, znam, ali bih volela)konacno si shvatila i prihvatila.
morgana Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 nikako da smislim saundtrek za topik, al mozda zlatko manojloviczlatko i izolda su sigurno prvo bili drugari
MayDay Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) Ja sam se puno zaljubila, tako da imam stit za tvoje kinjenje mene.(ovo je za tedi bera, a ne morgs)Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 28, 2012 by MayDay
InvisibleLight Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) nikako da smislim saundtrek za topik, al mozda zlatko manojloviczlatko i izolda su sigurno prvo bili drugarikoja ti to pesma?meni se sporadicno, uz neke postove, javljala umelodichena ispovest djurdjice barlovic o neverovanju u m-z drugarstvo (ali ima klauzila - ' nema toga nakon ljubavi' -tako da nije to to)nastavicu da razmisljam Edited November 28, 2012 by InvisibleLight
pt 2.0 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 nikako da smislim saundtrek za topik, al mozda zlatko manojloviczlatko i izolda su sigurno prvo bili drugariprvo da vratimo zabludelu ovčicu topika na pravi put:http://www.youtube.com/watch?v=0AIlz08fZos
InvisibleLight Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 prvo da vratimo zabludelu ovčicu topika na pravi put:nije dovolljno precizno - ne govori o m-z prijateljstvu al u nedostatku bolje nek bude himna topika za sada
Recommended Posts