prima Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 please do not ... @goropadna bica iz zona sumraka, glorija i spanskih serija
notenoughreasonsforclaire Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 mogu na prste jedne ruke diznijevog junaka stradalog u pilani da izbrojim kad je muskarac žena otpočela kontakt sa mnom da bi se druzio. Neću da učestvujem u drugaricometriji. -_- Nije lepo. (A i nemam šta da prijavim :( ).Nekoliko puta potpisujem...Zaključak je zapravo - men are misguided, i imaju ozbiljan problem sa percipiranjem ženskim osećanja.Edit: Mada su ustvari i žene pomalo misguided, ali rekao bih manje, jer je njihove difolt pretpostavka razumnija - nema manifestacija, nema romantičnih osećanja. Muškarci pak smatraju da ih žene potajno žele čak i kad to ne pokazuju, što mi se čini vrlo ozbiljnim problemom.Au, ne da nisam muško nego...Mogu i de se foliram da sam imao tako dobru spiku da nije mogla da sačeka... a u stvari je bila svesna da sam konj koji neće nazvati da ne bi doživeo milionitu™ šut kartu...Pa je uzela stvar u svoje ruke... konj koji neće nazvati da ne bi doživeo milionitu™ šut kartu...Uvek i svuda samo što bih ovu brojku podigao na veći broj i dodao da je ona uglavnom virtuelna (dobijena iz logične pretpostavke koja ne mora da se empirijski proverava, jer je rezultat i pre toga poznat).
Indy Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 please do not ... @goropadna bica iz zona sumraka, glorija i spanskih serijaQue?
ordi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Seks je nešto što muškarci žele, a žene imaju, ali neće da daju.-1
Aineko Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 naravno, kad se pređe broj 25 35 40 N, uključuje se volšebno dugme i devojke/žene postaju bezvezne ružne i nikakve usedelice™ koje niko nećebrojala sam postove od radisinog posta da vidim kad ce neko da odreaguje - reko' nema sanse da niko nije primetio do kraja topika pa da moram ja :) ne želim da morališem - svakom je muškarcu poznat taj osećaj besa - ja ti samo skrećem pažnju na to odakle on potiče: iz uverenja da imamo prava na žene koje nam se sviđaju. Kada nas odbiju, one su nam uzele nešto što nam pripada. poznat je i zenama... taj sistem kod nas da muskarac ne odbija je meni naplatio jako veliku emotivno cenu kad sam se srela sa odbijanjima. sad znam da sam bukvalno bila istripovana da imam pravo na svakog ko mi se svidja (ma sta pravo - on ima obavezu!). otreznjenje je bilo vrlo bolno.
bigvlada Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Eh, valjda je to sve deo odrastanja. Problem je što mi sazrevamo mnogo sporije. :D
pt 2.0 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Taman kad sam ja prestao da se javljam. Koincidencija?Please do continueti si napisao najlepši post na temi.
Turnbull Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ovo izgleda kao početak divnog (muško-ženskog) prijateljstva... :)
Indy Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ovo izgleda kao početak divnog (muško-ženskog) prijateljstva... :)Eh, mi smo stari forumski prijatelji. (Premda nam je tičer ukino prijateljstvo, pa se ne vidi. <_< )
Zverilla Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Pa to je group show off/dizanje cene (potpuna glupost ali valjda ti ljudski odnosi tako funkcionišu u nekim krugovim). Isto i muškarci grupisani u čopore rade. Jednom sam sticajem slučajnosti sedela sa grupom momaka, i tu pitaju jednog jel video sinoć u gradu neku devojku koja mu se sviđa, a on potvrdi, sav onako smeškav. I tu krene ekipa, čekaj ko je to, M? Pa ona je ruuužna, ma daj, ma ispod je tvoje lige, ružna, i drugi se javi, i trećem ružna, fajn. U jednom trenutku nailazi ta devojka, i prilazi ovom momku da se pozdravi. I sad on, da ne ispadne neki kučić šta li, iskulira devojku potpuno. A ja tu popizdim, jer je devojka delovala dosta fino i ljubazno, a pritom je realno baaaš slatka i fino skockana.nije to dizanje cene, nego je jedan od te trojice zajebao tog mentola (iskoristice prvu priliku da pocne da petlja oko te devojke)
Amelija Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 E a meni nije jasno ovo ja ne razumem žene ili ja ne razumem muškarce. Šta su to pa suštinske razlike između dva pola, da bi muškarci bili jasni kao kristal a žene neka mistična bića nejasnih namera. Meni su podjednako jasni i nejasni i jedni i drugi, od osobe do osobe.Naravno.Ja uvek kažem da smo svi pre svega pojedinci, pa tek onda muškarci i žene.Eh, kad žena kažne jedno, podrazumeva drugo, a misli treće... Samo je druga žena razume...Kad muškarac kaže jedno, on to i misli i hoće... Svaki muškarac to razume... Samo što žena misli da on misli nešto drugo, a da u stvari hoće nešto treće...Ovo jednostavno nije tačno.brojala sam postove od radisinog posta da vidim kad ce neko da odreaguje - reko' nema sanse da niko nije primetio do kraja topika pa da moram ja :)Ta nije radišin post bio prvi ni jedini, bilo je pre toga nekoliko <vrlo> ružnih na zadatu temu.Btw što se tiče foliranja/dizanja cene/itd itd, nije lepo to što su radile radišine drugarice i ko još već, ali nije lepo ni što su radili mnogi muški a što sam ja imala prilike da vidim i čujem, no ima nas raznih.
Turnbull Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 brojala sam postove od radisinog posta da vidim kad ce neko da odreaguje - reko' nema sanse da niko nije primetio do kraja topika pa da moram ja :)poznat je i zenama... taj sistem kod nas da muskarac ne odbija je meni naplatio jako veliku emotivno cenu kad sam se srela sa odbijanjima. sad znam da sam bukvalno bila istripovana da imam pravo na svakog ko mi se svidja (ma sta pravo - on ima obavezu!). otreznjenje je bilo vrlo bolno.Ali mislim da je tu na delu upravo suprotan mehanizam, odnosno druga strana istog modela. Pošto je po patrijarhalnom PS-u, seks nešto što muškarci (uvek) žele, a žene poseduju, ali neće da im daju, onda se očekuje da, kad hoće da daju, druga (muška) strana prihvata bez trenutka premišljanja. Ako se to ne desi, onda nešto nije u redu. (Žena koja me neće je tease - izaziva me, a neće da mi da; muškarac koji odbija ženska nabacivanja je gej, ili seka-persa, ili već nešto u tom smislu; u svakom slučaju - something less than a man)
Frau Gabrijela Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 (edited) suma sumarum je, izgleda, da žene kažu da je možno, a muškarci da je nevazmožno ili kako li se već ta reč, ako je reč, piše. :lolol:imam gomilu drugara koji mi nikad nisu probudili želju da ih prebacim u neku drugu kategoriju.među njima su tri zaista prava prijatelja. ušli su u moj život u različitim fazama i svaki od njih ima posebno mesto i delokrug tema i interesovanja koje zajedno pokrivamo. jedan je tu još iz peska, drugi od srednje škole, a treći je stečen u zrelom dobu kada sam već počela da radim. ako je važno za priču, svi su interesantni i privlačni ženama.pre par godina, padne meni na pamet u trenucima ludosti (lucidnosti?) da promišljam i razvijam u svojoj glavi kako bi bilo kad bi jedan od njih, neću reći koji, prestao da bude samo prijatelj. nikakvih podsticaja od njega nije bilo. verovatno sam u fazi odrastanja ili dosade pomislila da je on neko sa kojim se odlično slažem, da nam je lepo zajedno, da ne opterećujemo jedno drugo, da možemo o svemu da pričamo... i da verovatno nikada neću naći muškarca koji će mi toliko prijati kao on.ne znam da li sam se prevarila i na koju stranu bi se sve promenilo da sam išta preduzela, ali nisam jer mi je bilo jasno da zapravo ne želim od njega ništa drugo do onoga što jeste. mada, te grešne misli su jedna od retkih stvari koju mu nisam poverila. :)ne vredi, neki muškarci su jednostavno prijatelji i hvala im na tome. :) Edited November 26, 2012 by stormy
Recommended Posts