Jump to content
IGNORED

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Milogled Bluff

Dodjimo zajedno do istine  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

...

Edited by radisa
  • Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

67

• Turnbull

49

• Amelija

42

• Aineko

33

Top Posters In This Topic

Posted
35+... Doduše, sad ih više niko ni ne vija... :evil:
naravno, kad se pređe broj 25 35 40 N, uključuje se volšebno dugme i devojke/žene postaju bezvezne ružne i nikakve usedelice™ koje niko neće
Posted

Na stranu što kanda nikome ne pada na pamet da nekim ženama možda i nije stalo da ih iko vija, a još manje da budu "uhvaćene". Neudate žene se vide kao od boba prokleta bića kojima preostaje valjda samo da čuvaju mačke i mole se za brzi kraj.Ima puno male anger-a na ovoj temi, i to od ljudi od kojih to baš ne bih očekivao. Mislim, razumem, naravno, odbijanje je uvek vrlo neprijatno iskustvo, i to mi je itekako poznato i iz sopstvenih single dana, but don't hate the players - hate the game. The game being - patriarchy, naravno. Seks je nešto što muškarci žele, a žene imaju, ali neće da daju. Cvrc.

Posted
Na stranu što kanda nikome ne pada na pamet da nekim ženama možda i nije stalo da ih iko vija, a još manje da budu "uhvaćene". Neudate žene se vide kao od boba prokleta bića kojima preostaje valjda samo da čuvaju mačke i mole se za brzi kraj.Ima puno male anger-a na ovoj temi, i to od ljudi od kojih to baš ne bih očekivao. Mislim, razumem, naravno, odbijanje je uvek vrlo neprijatno iskustvo, i to mi je itekako poznato i iz sopstvenih single dana, but don't hate the players - hate the game. The game being - patriarchy, naravno. Seks je nešto što muškarci žele, a žene imaju, ali neće da daju. Cvrc.
Ove o kojima sam ja pričao su željne da budu uhvaćene™, zato sam to i napisao... Sad kukaju kako su ostale same, ne mogu da nađu nikog normalnog, svi OK muškarci su zauzeti... A kad su imale šansu, pre 10+ godina da takvog nekog normalnog zarobe izvodile su performans,poznat kao "on će mene da muva, pa nije mi ni do kolena"...
Posted
Na stranu što kanda nikome ne pada na pamet da nekim ženama možda i nije stalo da ih iko vija, a još manje da budu "uhvaćene". Neudate žene se vide kao od boba prokleta bića kojima preostaje valjda samo da čuvaju mačke i mole se za brzi kraj.Ima puno male anger-a na ovoj temi, i to od ljudi od kojih to baš ne bih očekivao.
imam poznanicu - lepotica. pričala mi kako je dobijala komentare nalik nekima od ovih po temi kad god bi joj se veza raspala, ili ne daj bože bila sama u nekom periodu. ja mislila - preteruje žena...marisa u moj rodjak vini :heart:
Posted (edited)
Ove o kojima sam ja pričao su željne da budu uhvaćene™, zato sam to i napisao... Sad kukaju kako su ostale same, ne mogu da nađu nikog normalnog, svi OK muškarci su zauzeti... A kad su imale šansu, pre 10+ godina da takvog nekog normalnog zarobe izvodile su performans,poznat kao "on će mene da muva, pa nije mi ni do kolena"...
Meni se čini da se tu zapravo puno učitava u to žensko ponašanje. Mislim da mi (muškarci) često zaboravljamo da se dating game odvija na vrlo neravnom terenu, nakrivljenom na mušku stranu, naravno, uz patrijarhalnog sudiju koji primenjuje dvostruke aršine. To što se muškarcima često čini kao femkanje, isfoliranost, itd, često je samo obzrivost. Muškarci mogu da pogreše koliko god puta hoće (ustvari, oni i ne mogu da pogreše), ali ženama se "greške" ne praštaju. Edited by Syme
Posted

Ima i female anger-a, samo smo mi prvejane pa to ne pokazujemo.

Posted
ima u članku link na originalno istraživanje. razlika je među polovima je manja nego što bi ja lično pomislio, samo 1 na skali od 1 do 10:self-reported-attraction-to-friend.png
hvala sto si ovo iskopao iz originalnog clanka! znaci i jednima i drugima je ona druga osoba 'nako atraktivna, nije bas gabor ali nije ni da nesto otkidaju.a ovi vertikalni stupci, verovatno nisu intervali poverenja nego standardna greska merenja, ali je interpretacija u principu slicna: ukazuju na disperziju podataka oko proseka. kad bi zene npr. imale mnogo veci stubac, to bi znacilo da su njihovi odgovori manje medjusobno slicni (da ima i keceva i desetki i svega ostalog), a kad stupca ne bi bilo, onda bi sve odgovarale isto. ako se stupci bas jako razlikuju za dve grupe, to bi znacilo da nema previse smisla direktno porediti proseke.jel da da sam seksi kad ovako pricam? :naughty:
Posted
imam poznanicu - lepotica. pričala mi kako je dobijala komentare nalik nekima od ovih po temi kad god bi joj se veza raspala, ili ne daj bože bila sama u nekom periodu. ja mislila - preteruje žena...
E, pa čuj, Kimel objasnio:
Guys believe that they are entitled to women’s bodies, entitled to sex.Unfortunately for them, a significant number of women don’t see it thatway. And, as we’ve seen, when entitlement is thwarted guys seek revenge.Curiously, while psychologists and feminists and the entire legal systemsee male sexual aggression as the initiation of violence, guys describeit in a different way—not as initiation but as retaliation. What are theyretaliating against? The power that women have over them.To listen to guys speak, it’s women who have the power in sex, notmen. Says Dave, a 25-year-old computer consultant in Chicago:Oh, definitely girls. They have all the power. They have the bigpower—the power to say no. I want them, I want sex with them,and they’re the ones who decide whether it’ll happen or not.Some bitch decides whether or not I get laid. I don’t decide, shedoes. It’s not fair.Dave began his description in a sort of temperate voice, withoutmuch rancor. But a few seconds later, he looked frustrated and mad,and the tone of his voice had risen to match. Again and again, as guysdescribed their feelings to me, they would at some point stop describingtheir feelings and actually start feeling them. Anger lies just below thesurface of a conversation about sexual politics; it is remarkably easy totap, and to activate into full-scale rage.
Posted (edited)
hvala sto si ovo iskopao iz originalnog clanka! znaci i jednima i drugima je ona druga osoba 'nako atraktivna, nije bas gabor ali nije ni da nesto otkidaju.a ovi vertikalni stupci, verovatno nisu intervali poverenja nego standardna greska merenja, ali je interpretacija u principu slicna: ukazuju na disperziju podataka oko proseka. kad bi zene npr. imale mnogo veci stubac, to bi znacilo da su njihovi odgovori manje medjusobno slicni (da ima i keceva i desetki i svega ostalog), a kad stupca ne bi bilo, onda bi sve odgovarale isto. ako se stupci bas jako razlikuju za dve grupe, to bi znacilo da nema previse smisla direktno porediti proseke.jel da da sam seksi kad ovako pricam? :naughty:
Da :blush:
Ima i female anger-a, samo smo mi prvejane pa to ne pokazujemo.
Ako ga i ima, on je opet uperen prema drugim ženama, ne prema muškarcima.
Edited by Syme
Posted
Kako je Milogled ubo temu, jbt.
A ja ga u anketi odjebo i nazvao imbecilom. Jebiga vizionari su uvek bili i bice neshvaceni.