Jump to content
IGNORED

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Milogled Bluff

Dodjimo zajedno do istine  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
ovo je ladno postao topic o muvanju :lol:
Lepo su forumasice rekle da ako se progura desanka da ce ovo postati burek.
  • Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

67

• Turnbull

49

• Amelija

42

• Aineko

33

Top Posters In This Topic

Posted
Lepo su forumasice rekle da ako se progura desanka da ce ovo postati burek.
Ženska zavist i ljubomora. Znaju da na Desanki kačimo samo sojke iz provincije... :P
Posted

Pa to, otkad desanka dosla u nas forum sebriliti drul postade usedelica.

Posted

Kad smo već kod muvanja jedna stvar kod devojaka me izuzetno iritirala. Bilo je dosta situacija kada se neki drugar zainteresuje za neku devojku i pošto je ipak ovo mali grad uvek se nađe neko ko zna dotičnu i onda krene raspitivanje i naravno ta devojka sazna da se sviđa tom i tom i tako to ide dok momak ne skupi hrabrost da je preko zajedničkih poznanika pozove na dejt. Međutim one odbiju ne zato što im se momak ne sviiđa već zato što žele da to bude spontano??? Pa šta ti tu treba spontano majkumu???

Posted
ovo ce biti upotrebljeno protiv tebe kod izvesnih osoba, uz onu adamovu doskocicu o pistolju na zidu.osim naravno ako ne isporucis dovoljnu kolicinu mita u vidu piva koje ces mi placati od sad do kraja zivota
ma lako ćemo za pivo, nego pitanje je da li je iko shvatio suštinu :Dhtedoh reći da čak i kad/ako postoje takvi drugovi i drugarice /s kojima se ne bi ništa imalo protiv ni da opali pištolj nekada u nekom činu, ili je već i opalio/, to ništa ne mora smetati za prijateljstvojerbo je glavni argument kontra toga je da uvek neko nešto hoćea obaška što nije tačno da uvek neko nešto hoće, jer bi to značilo da se sve žene sviđaju svim muškarcima i obrnuto (tj obrnuto ne po onoj studiji, ali svejedno apsurdno)
ja kad nekog upoznam, nakon bukvalno 5 minuta znam da li bih ikad (teoretski, spram okolnosti) ili nikad s njim :D. i to tako uvek bude, nikad al nikad mi nije neko posao seksi s vremenom
isto, samo ne baš 5 minuta, možda mesec-dva najvišedok s druge strane, vremenom se neretko neke stvari prevaziđu
nerd shonjom
a šta tačno znači "nerd šonja"?tj, pre svega me zanima šta se tačno podrazumeva pod "šonjom", a šta pod njegovom suprotnošću?
ne znam odakle eoten i adam istom košu kad prvi ima skor 0 a drugi 100% sa drugaricama
pa obojica ste rekli da nemate nijednu drugaricu sa kojom ne biste/niste bili u krevetupa sad ko je bio a ko je samo hteo nije bitno, bitne su namere :Pkod mene je npr "takvih" drugova <bilo> možda 10-20%
Posted (edited)
Kad smo već kod muvanja jedna stvar kod devojaka me izuzetno iritirala. Bilo je dosta situacija kada se neki drugar zainteresuje za neku devojku i pošto je ipak ovo mali grad uvek se nađe neko ko zna dotičnu i onda krene raspitivanje i naravno ta devojka sazna da se sviđa tom i tom i tako to ide dok momak ne skupi hrabrost da je preko zajedničkih poznanika pozove na dejt. Međutim one odbiju ne zato što im se momak ne sviiđa već zato što žele da to bude spontano??? Pa šta ti tu treba spontano majkumu???
ovo je kontradikcija.te sirote napacene zene ne odbijaju dejt zato sto im se momak ne svidja, niti zato sto zele spontanost, vec zato sto ne mogu da zamisle da se privatavaju budu sa nekim ko nije u stanju logicki ispravno da razmislja.
nemam pojma o cemu tacno pricate al cisto da odrzim razinu diskusije - ja kad nekog upoznam, nakon bukvalno 5 minuta znam da li bih ikad (teoretski, spram okolnosti) ili nikad s njim :D. i to tako uvek bude, nikad al nikad mi nije neko posao seksi s vremenom
isto, samo ne baš 5 minuta, možda mesec-dva najviše
fala bogu pa nisu sve zene intelektualke.eto u mom selu na primer, kad sam bio mlad sve me ribe kulirale jer sam bio nerd.u medjuvremenu sam omatorio, ocelavio, pustio stomak, a malo mi i izrasla grba od sedenja pred kompom, no odjednom se sose mnogo vise interesuju za mene(naravno, to nema nikake veze s mojim gastarbajterskim statusom) Edited by Zverilla
Posted
a šta tačno znači "nerd šonja"?tj, pre svega me zanima šta se tačno podrazumeva pod "šonjom", a šta pod njegovom suprotnošću?
E to bih i ja voleo da čujem.
Posted (edited)

@zverillaLose sam se odrazio nabavi se broj pa se pozove ili češće posalje poruka e tu sledi da bi ona da bude spontano. Jel to podrazumeva da se kao slučajno sretnu pa je on pozove ili šta?

Edited by Moća
Posted

A u gradu tog gabarita je bas tesko udesiti slucajan susret...

Posted
pa suvi naucnik fizicar, puuuuno prica ko neka strina, preterano pedantan, i stalno se ljubazno smeska, ne igra sportove :Duska ranema, dugi vrat, mala glava, nerazvijen, cvike, stajling i izgled - anti swag!u sustini spomenula sam to u kontekstu da je pomenuta frendica 'racionalno' zavrsila s njim (i super joj je,kaze) a svi dosadasnji, ovdasnji su joj bas bili susta suprotnost, bas ono sto smo zvali 'Frajeri' i za kojima je otkidala cela gimnazija :D
Posted

ja neam drugarice. a ni drugove, a jebo bi nešto.

Posted (edited)
pa suvi naucnik fizicar, puuuuno prica ko neka strina, preterano pedantan, i stalno se ljubazno smeska, ne igra sportove :Duska ranema, dugi vrat, mala glava, nerazvijen, cvike, stajling i izgled - anti swag!u sustini spomenula sam to u kontekstu da je pomenuta frendica 'racionalno' zavrsila s njim (i super joj je,kaze) a svi dosadasnji, ovdasnji su joj bas bili susta suprotnost, bas ono sto smo zvali 'Frajeri' i za kojima je otkidala cela gimnazija :D
2009_08___300_300_T___vuk-jeremi%C4%871.jpg

Revengeofthenerdsposter.jpg

Edited by Syme
Posted
:lol: taj nivo privlacnostisamo sto ovaj decko nije iritantno utripovana budala kao volf nego fin 1 covek :)