Jump to content
IGNORED

NBA Fantasy 2012/13

Ros

Recommended Posts

Posted
Ali na koju foru bi ovo sto je Banjica boys uradio moglo da bude neuspesno? Covek ce imati Rouza, Grejndzera i treci neka npr bude Rubio. Plus svi ostali pikovi koje ce imati. Ako bi se usvojio predlog Nemanje Posrbice, imao bi i Dzejmsa ili Durena. Ne vidim kako bi iko mogao da pobedi takav tim?I zasto smo uopste presli na keeper sistem? :P Mada dobro, bolji je svakako nego u Soniksovoj keeper ligi gde ko je dobro prosao na prvom odrzanom draftu dominira ligom zauvek.
Meni je ovo treca sezona u toj ligi i evo me na drugom mestu, kolo pre kraja... a bio sam treci vec u prvoj sezoni... tako da, treba samo znati :kralj:
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

32

• Daddy Cool

13

• LeBron

12

• Nemanja Posrbica

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

rosteri su sto se tice keepera "zamrznuti".play off krece...ricky konacno uspeo da se domogne play off-a :)

Posted

I srecno svima u plej-ofu! Ne mogu da verujem kako je brzo prosla sezona... 20 nedelja!

Posted
rosteri su sto se tice keepera "zamrznuti".play off krece...ricky konacno uspeo da se domogne play off-a :)
Prosle godine kako si me upsetovao ... kao No7
Posted
Prosle godine kako si me upsetovao ... kao No7
sad ja igram protiv No7 koji me je upravo dobio... i jos mu se pekovic vratio :huh:
Posted

ipak ne radi h2h, inace bih bio 8. sto se tice ove price o keeperima, ja sam u prvoj sezoni igranja prakticno bez njih bio treci, tako da se moze.ova sezona je, sto se tice povreda, za mene bila too much, a nakon par sedmica tim mi je izgledao kao ubjedljivo najbolji s dominacijom u asistima, skokovima, trojkama... ali varejao, gasol, m. williams ubise sve prednosti.

Posted
ipak ne radi h2h, inace bih bio 8.sto se tice ove price o keeperima, ja sam u prvoj sezoni igranja prakticno bez njih bio treci, tako da se moze.ova sezona je, sto se tice povreda, za mene bila too much, a nakon par sedmica tim mi je izgledao kao ubjedljivo najbolji s dominacijom u asistima, skokovima, trojkama... ali varejao, gasol, m. williams ubise sve prednosti.
bas gledam jos jednom pravila...to je malo nejasno.posto ste ti i ricky 1:1, verovatno se onda islo na kategorije u toku sezone, posto ti u medjusobnom skoru imas prednost (8:3 vs. 4:7)
Posted (edited)

ili mozda poslednja sedmica? ona uvijek stoji u tabeli pa mozda i ima neki znacaj. :)kako god, ja sam dobio sto sam trazio, mada mi je za trenutak bilo zao kad sam vidio da se svi ovi sto sam ih pokupio s fa liste vracaju na teren, a lillard i lma imaju pet meceva u sedmici. jebo bih posrbicu ruzno. :D

Edited by Timmi
Posted

bas cu pitati ove sa yahoo-a.mogli bi malo help jasnije da pisu.

Posted

evo:If at the end of the season, two or more players in a Head-to-Head League (no divisions) finish tied in the standings, the following system is used to break the tie:

1. Overall winning percentage.
  2. Total Points (Head to Head - Points leagues only)
  3. Highest winning percentage in Week 23.

Posted

ne cutimo.nismo na netu :)cestitam. prva cetiri nosioca prdnula u cabarmoja krucijalna greska je uzimanje belinelija umesto batlera. da sam uzeo batlera bilo bi 7-4 za mene

Posted

kako sam ispao nisam ni gledao sta se desava. wtf???

Posted

Kakva seča favorita! Čestitke. Liga nikad nije bila neizvesnija, samim tim i regularnija