Daddy Cool Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Ali na koju foru bi ovo sto je Banjica boys uradio moglo da bude neuspesno? Covek ce imati Rouza, Grejndzera i treci neka npr bude Rubio. Plus svi ostali pikovi koje ce imati. Ako bi se usvojio predlog Nemanje Posrbice, imao bi i Dzejmsa ili Durena. Ne vidim kako bi iko mogao da pobedi takav tim?I zasto smo uopste presli na keeper sistem? :P Mada dobro, bolji je svakako nego u Soniksovoj keeper ligi gde ko je dobro prosao na prvom odrzanom draftu dominira ligom zauvek.Meni je ovo treca sezona u toj ligi i evo me na drugom mestu, kolo pre kraja... a bio sam treci vec u prvoj sezoni... tako da, treba samo znati
Ros Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 rosteri su sto se tice keepera "zamrznuti".play off krece...ricky konacno uspeo da se domogne play off-a :)
Daddy Cool Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 I srecno svima u plej-ofu! Ne mogu da verujem kako je brzo prosla sezona... 20 nedelja!
Daddy Cool Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 rosteri su sto se tice keepera "zamrznuti".play off krece...ricky konacno uspeo da se domogne play off-a :)Prosle godine kako si me upsetovao ... kao No7
Ros Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Prosle godine kako si me upsetovao ... kao No7sad ja igram protiv No7 koji me je upravo dobio... i jos mu se pekovic vratio
Timmi Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ipak ne radi h2h, inace bih bio 8. sto se tice ove price o keeperima, ja sam u prvoj sezoni igranja prakticno bez njih bio treci, tako da se moze.ova sezona je, sto se tice povreda, za mene bila too much, a nakon par sedmica tim mi je izgledao kao ubjedljivo najbolji s dominacijom u asistima, skokovima, trojkama... ali varejao, gasol, m. williams ubise sve prednosti.
Ros Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 ipak ne radi h2h, inace bih bio 8.sto se tice ove price o keeperima, ja sam u prvoj sezoni igranja prakticno bez njih bio treci, tako da se moze.ova sezona je, sto se tice povreda, za mene bila too much, a nakon par sedmica tim mi je izgledao kao ubjedljivo najbolji s dominacijom u asistima, skokovima, trojkama... ali varejao, gasol, m. williams ubise sve prednosti.bas gledam jos jednom pravila...to je malo nejasno.posto ste ti i ricky 1:1, verovatno se onda islo na kategorije u toku sezone, posto ti u medjusobnom skoru imas prednost (8:3 vs. 4:7)
Timmi Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) ili mozda poslednja sedmica? ona uvijek stoji u tabeli pa mozda i ima neki znacaj. :)kako god, ja sam dobio sto sam trazio, mada mi je za trenutak bilo zao kad sam vidio da se svi ovi sto sam ih pokupio s fa liste vracaju na teren, a lillard i lma imaju pet meceva u sedmici. jebo bih posrbicu ruzno. :D Edited March 18, 2013 by Timmi
Ros Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 bas cu pitati ove sa yahoo-a.mogli bi malo help jasnije da pisu.
Ros Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 evo:If at the end of the season, two or more players in a Head-to-Head League (no divisions) finish tied in the standings, the following system is used to break the tie: Overall winning percentage. Total Points (Head to Head - Points leagues only) Highest winning percentage in Week 23.
Ros Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 ne cutimo.nismo na netu :)cestitam. prva cetiri nosioca prdnula u cabarmoja krucijalna greska je uzimanje belinelija umesto batlera. da sam uzeo batlera bilo bi 7-4 za mene
Timmi Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 kako sam ispao nisam ni gledao sta se desava. wtf???
levi Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Kakva seča favorita! Čestitke. Liga nikad nije bila neizvesnija, samim tim i regularnija
Recommended Posts