Daddy Cool Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 obavljeno. proverite jel' sad u redu.Sta da proverimo? Meni sve izgleda isto kao juce, prekjuce i pre 20 dana, osim sto stoji da si editovao keepere nekim timovima.
Ros Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Sta da proverimo? Meni sve izgleda isto kao juce, prekjuce i pre 20 dana, osim sto stoji da si editovao keepere nekim timovima.treba proveriti jesu li keeperi dobro postavljeni i draft redosled...
Nemanja Posrbica Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Pukla mi konekcija, pa su auto izabrani Waiters i Chalmers.Nije loš tim: Lawson, Lowry, Hinrich (promenio Chalmersa), Ellis, Waiters, Durant, Bosh, Boozer, Davis, M. Gasol i B. Lopez!
BarryWhite Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ja sam tek sad provalio da sam propustio draft za razvojnu ligu .Ali na kraju mi cak nije ni toliko los tim :D .
LeBron Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) Ja sam tek sad provalio da sam propustio draft za razvojnu ligu .Ali na kraju mi cak nije ni toliko los tim :D .Stvarno ti nije los tim...Posrbica izabere losiji i kad je prisutan na draftu... Edited October 25, 2012 by LeBron
BarryWhite Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Paul Gasol iz trece runde , Ryan Anderson iz pete , Nelson iz desete.. Sta ces bolje :D. Cak i da Gordon krene lose nije strasno jer je uzet iz seste runde.
Daddy Cool Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Pukla mi konekcija, pa su auto izabrani Waiters i Chalmers.Nije loš tim: Lawson, Lowry, Hinrich (promenio Chalmersa), Ellis, Waiters, Durant, Bosh, Boozer, Davis, M. Gasol i B. Lopez!Po imenima™ je najjaci u ligi, kazem to posto sam protrcao kroz sve sastave.
Nemanja Posrbica Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Imena ne znače ništa, brojke se računaju. Videćemo kako će se sve uklopiti i kako će me zdravlje igrača poslužiti. I dalje mislim da ste ti i Timmi papirni favoriti.
levi Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ako neko ima visak bekova neka pogleda letece magarce, imam pun kurac nekih PF-ova i nazovi centara, a treba mi zakrpa za GMislim u celendz ligi,u rotou nisam vredan spominjanja posto sam prespavao draft -_-
Jose Raul Capablanca Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ima li neko kakav info za Gudena? hoće li počinjati da igra skoro?
Recommended Posts