Jump to content
IGNORED

NBA Fantasy 2012/13

Ros

Recommended Posts

Posted

obavljeno. proverite jel' sad u redu.

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

32

• Daddy Cool

13

• LeBron

12

• Nemanja Posrbica

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jel se igra razvojna liga?

Posted
obavljeno. proverite jel' sad u redu.
Sta da proverimo? Meni sve izgleda isto kao juce, prekjuce i pre 20 dana, osim sto stoji da si editovao keepere nekim timovima.
Posted
Sta da proverimo? Meni sve izgleda isto kao juce, prekjuce i pre 20 dana, osim sto stoji da si editovao keepere nekim timovima.
treba proveriti jesu li keeperi dobro postavljeni i draft redosled...
Posted (edited)

.

Edited by LeBron
Posted

Pukla mi konekcija, pa su auto izabrani Waiters i Chalmers.Nije loš tim: Lawson, Lowry, Hinrich (promenio Chalmersa), Ellis, Waiters, Durant, Bosh, Boozer, Davis, M. Gasol i B. Lopez!

Posted

Ja sam tek sad provalio da sam propustio draft za razvojnu ligu :lolol: .Ali na kraju mi cak nije ni toliko los tim :D .

Posted (edited)
Ja sam tek sad provalio da sam propustio draft za razvojnu ligu :lolol: .Ali na kraju mi cak nije ni toliko los tim :D .
Stvarno ti nije los tim...Posrbica izabere losiji i kad je prisutan na draftu... evilsmile.gif Edited by LeBron
Posted

Paul Gasol iz trece runde , Ryan Anderson iz pete , Nelson iz desete.. Sta ces bolje :D. Cak i da Gordon krene lose nije strasno jer je uzet iz seste runde.

Posted
Pukla mi konekcija, pa su auto izabrani Waiters i Chalmers.Nije loš tim: Lawson, Lowry, Hinrich (promenio Chalmersa), Ellis, Waiters, Durant, Bosh, Boozer, Davis, M. Gasol i B. Lopez!
Po imenima™ je najjaci u ligi, kazem to posto sam protrcao kroz sve sastave.
Posted

Imena ne znače ništa, brojke se računaju. Videćemo kako će se sve uklopiti i kako će me zdravlje igrača poslužiti. I dalje mislim da ste ti i Timmi papirni favoriti.

• 5 weeks later...
Posted

Ako neko ima visak bekova neka pogleda letece magarce, imam pun kurac nekih PF-ova i nazovi centara, a treba mi zakrpa za GMislim u celendz ligi,u rotou nisam vredan spominjanja posto sam prespavao draft -_-

Posted

ima li neko kakav info za Gudena? hoće li počinjati da igra skoro?