Jump to content
IGNORED

NBA Fantasy 2012/13

Ros

Recommended Posts

Posted

poslao sam pozivnice za sumsku i roto ligu.u roto ligi ima jos mesta ako neko hoce.

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

32

• Daddy Cool

13

• LeBron

12

• Nemanja Posrbica

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ima jedna novine od ove sezone, a to je da svako sam izabira svoje keeper pickove. naravno, i dalje ostaju pravila od prosle godine.deadline for izbor keepera je 24 oktobar.predlozio bih da napravimo jednu izmenu.umesto obicnog head-to-head da se igra head-to-head one win.znaci, ne sabiraju se pojedinacne dobijene kategorije vec se racuna pobeda po odigranom kolu, i na osnovu toga se rangira.to daje malo bolju sliku na kraju regularnog dela. da se tako igralo prosle godine, ja ne bih ni usao u play-off, a samim tim ne bih ni pobedio. :Dprimer,onaj ko dobije 6:5 i 6:5 u dva uzastopna kola ima skor 2-0, a ne 12-10 koje bi bilo losije od 13-9 (10-1 i 3-8) koje je u stvari 1-1

Posted

da, jos nesto.play-off se nece igrati poslednje nedelje kad najbolji svejedno ne igraju.

Posted

Ko nam je do sada birao keeper igrace nego mi sami? :) Samo smo imali ogranicenje za pikove iz prve tri runde, ako se dobro secam.

Posted

Sto se tice bodovanja, svejedno mi je. Kvalitet ce da ispliva u svakom sistemu.

Posted (edited)

ne mogu da se setim gde je lista igraca po kojoj biramo kiperekoji je limit ?

Edited by tsva
Posted

birali smo sami ali sam ja morao da sve to uklikavam. sad ima na "My Team" opcija "Choose Keepers" i tamo su igraci koji su ostali u tima poslednjeg dana lige. naklikajte za vezbu, a ja cu kad malo otaljam propusten posao zbog odmora da sredim sve kao i prosle godine.

Posted

I dalje su na snazi sva ogranicenja po pitanju keeper igraca (ne prve tri runde, ne tri sezone zaredom i sta jos...)?

Posted

nisu dobri igraci u keeperima, pravilo je bilo da se uzima tim pred pocetak playoffa

Posted
I dalje su na snazi sva ogranicenja po pitanju keeper igraca (ne prve tri runde, ne tri sezone zaredom i sta jos...)?
Ajde da neko potvrdi ovo
Posted

ostaju ista ogranicenja kao i pre.kao sto napisah, kad dodjem do vise vremena postavicu ovde kao lane spisak igraca pa ce sve biti jasno.

• 4 weeks later...
Posted
ima l` mesta negde?
Ima kod mene u ligi, poslao sam ti na pm id i pass...
Posted

Ros, daj onaj spisak igraca za ostavljanje...

Posted

bice od nedelje.u svakom slucaju neka svako proveri keeper igrace koje yahoo pokaze. to je stanje od poslednjeg dana.