Ros Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 poslao sam pozivnice za sumsku i roto ligu.u roto ligi ima jos mesta ako neko hoce.
Ros Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 ima jedna novine od ove sezone, a to je da svako sam izabira svoje keeper pickove. naravno, i dalje ostaju pravila od prosle godine.deadline for izbor keepera je 24 oktobar.predlozio bih da napravimo jednu izmenu.umesto obicnog head-to-head da se igra head-to-head one win.znaci, ne sabiraju se pojedinacne dobijene kategorije vec se racuna pobeda po odigranom kolu, i na osnovu toga se rangira.to daje malo bolju sliku na kraju regularnog dela. da se tako igralo prosle godine, ja ne bih ni usao u play-off, a samim tim ne bih ni pobedio. :Dprimer,onaj ko dobije 6:5 i 6:5 u dva uzastopna kola ima skor 2-0, a ne 12-10 koje bi bilo losije od 13-9 (10-1 i 3-8) koje je u stvari 1-1
Ros Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 da, jos nesto.play-off se nece igrati poslednje nedelje kad najbolji svejedno ne igraju.
Daddy Cool Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ko nam je do sada birao keeper igrace nego mi sami? :) Samo smo imali ogranicenje za pikove iz prve tri runde, ako se dobro secam.
Daddy Cool Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Sto se tice bodovanja, svejedno mi je. Kvalitet ce da ispliva u svakom sistemu.
tsva Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) ne mogu da se setim gde je lista igraca po kojoj biramo kiperekoji je limit ? Edited September 11, 2012 by tsva
Ros Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 birali smo sami ali sam ja morao da sve to uklikavam. sad ima na "My Team" opcija "Choose Keepers" i tamo su igraci koji su ostali u tima poslednjeg dana lige. naklikajte za vezbu, a ja cu kad malo otaljam propusten posao zbog odmora da sredim sve kao i prosle godine.
Daddy Cool Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 I dalje su na snazi sva ogranicenja po pitanju keeper igraca (ne prve tri runde, ne tri sezone zaredom i sta jos...)?
Timmi Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 nisu dobri igraci u keeperima, pravilo je bilo da se uzima tim pred pocetak playoffa
tsva Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 I dalje su na snazi sva ogranicenja po pitanju keeper igraca (ne prve tri runde, ne tri sezone zaredom i sta jos...)?Ajde da neko potvrdi ovo
Ros Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 ostaju ista ogranicenja kao i pre.kao sto napisah, kad dodjem do vise vremena postavicu ovde kao lane spisak igraca pa ce sve biti jasno.
LeBron Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 ima l` mesta negde?Ima kod mene u ligi, poslao sam ti na pm id i pass...
Ros Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 bice od nedelje.u svakom slucaju neka svako proveri keeper igrace koje yahoo pokaze. to je stanje od poslednjeg dana.
Recommended Posts