zoki Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dobra je pogađalica, ubacili su strelca prvog gola i vreme prvog gola...
zoki Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ko je EON?! Hteo bih da mu se zahvalim što nije menjao ekipu (ostala mu 2 iz Zenita, 2 iz Čelzija, 1 iz Sitija plus na sve to večeras mu ne igraju Tijago Silva i Menez)...
*edited by mod Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Sugavi sudija izbaci Ibru :(Nema menjanja kapitena kada dobije crveni jel da? :(
nbg4ever Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Nema :DI meni je Ibra kapiten, ali ja sam ispao iz takmicenja, tako da me libo ceuv :P
ducca Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Sta je radio kreten? Ja nakupio 30 komada na Djidjija, Bonuccija i Vidala ©. Sad sledi ozbiljno premisljanje da li davati traku Messiju sledece nedelje...
Mauci Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Valjda je nagazio Guardada... Ne znam ko je veci kreten, on ili ja koji ga drzim u timu i jos mu dajem traku
Moća Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ibro care :isuse:A i ja majstor zaboravio da pogledam sastave i da zamenim Tijaga Silvu Djidji, Vidal i Pirlo opravdali ocekivanja.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
*edited by mod Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Jos ja merkam da li da stavim njega, Lewandowskog ili Van Per$ija.Jos mu nisam oprostio one 4 asistencije kada ga ipak nisam stavio u tim protiv Dinama, a vec je danas zasro :(Vidal i Bonuci opravdali, ali mi se onaj Remi posrao u zivot kad mi je skinuo CS za Alexa i Maxwella.@Moco ne pratis nista, oba Tijaga nisu ni otputovali u Spaniju.
Feindouno Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Vidala i Bonucija imam i ja al mi je Zlatan kapiten jebo majku. Najgori kapiten u svim fantazijima a narocito ovom. Jos me pita savjetnik zasto ne stavim Vidala al kreten ne slusa....medjutim sad me zbunjuje doticni:Ibrahimovic was your captain on the first day of the current matchday, but he only managed to score -2 points. Remember, you could use your substitutions to change the captaincy to Dante Bonfim before tonight's game.WTF? Edited February 12, 2013 by Feindouno
*edited by mod Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Vidala i Bonucija imam i ja al mi je Zlatan kapiten jebo majku. Najgori kapiten u svim fantazijima a narocito ovom. Jos me pita savjetnik zasto ne stavim Vidala al kreten ne slusa....medjutim sad me zbunjuje doticni:Ibrahimovic was your captain on the first day of the current matchday, but he only managed to score -2 points. Remember, you could use your substitutions to change the captaincy to Dante Bonfim before tonight's game.WTF?To te malo poprckuje jer ga nisi poslusao. A sad si i mene podsetio da mi je isto savetovao :(Rekao bih da je poceo da mi radi o glavi.
nbg4ever Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Meni je savetovao da ga metnem za kapitena
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Samo da pozdravim što i Moća ima Thiaga. Propisno sam popizdeo kad sam shvatio koji sam kreten ispao, još sam i gledao sastave pre meča ali nisam ni obratio pažnju, kontam naravno da igra. Jeste da imam i Sirigua ali mi lakše što su primili gol na kraju, moram priznati. :)
Moća Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 A jel ti Zlatan kapiten?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Recommended Posts