radisa Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 @maharaja ja mislim da bi i fudbalski klubovi trebalo da raspisuju konkurse kad im zafali npr. levi bek. pa da se jave diplomirano difovci, ko ima najbolje ocene, njega da prime O tome smo već vodili diskusiju , neki Slovenci su to radili...
sekretar Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Gde su one mlade voditeljke sto su vodile ''Razglednice'', posle dnevnika od 17.00 i one otisle sa letnjom semom? Ovu sto sada vodi nisam primecivao ranije
radisa Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 daj link :D kako to da ti dosad nisu osvojili CL? IMaš ovo: http://www.telegraf.rs/sport/1980841-slovancki-klub-nasao-pojacanje-na-drustvenoj-mrezi a imaš i ovo: http://www.telegraf.rs/sport/892933-konkurs-meksickog-kluba-fudbaleri-do-24-godine-dodjite-s-krstenicom
Frank Pembleton Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Gde su one mlade voditeljke sto su vodile ''Razglednice'', posle dnevnika od 17.00 i one otisle sa letnjom semom? Ovu sto sada vodi nisam primecivao ranije Ma poskidali ih ... I Kravićku iz jutarnjeg.Misliš na ovu matoru što bulji u kameru ko jelen u farove...
sekretar Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Da, na nju mislio, nikako se ne uklapa u dosadasnji taj tip emisija kao beogradska hronika i posle onih lepih mladih voditeljki sto su bile do skoro
notenoughreasonsforclaire Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Ma poskidali ih ... I Kravićku iz jutarnjeg. Misliš na ovu matoru što bulji u kameru ko jelen u farove... Misliš na Gorjanu? Ne znam, jedina dobra stvar je što se Senka vratila u neki normalan termin. Nema ni Milene popodne, ali ni Sanje i Milane (zajedno sa Kravićkom) ujutru. No, Ines je tu, a čini mi se da sam je video na onim prvim spiskovima koji su kružili netom, još pre "upodobljavanja", pa mi to malko nije jasno.
stoka Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Sve je tu - bubnjari, stendap komičar u pokušaju, petrući ...
Ravanelli Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) meni je ovaj komicar miroslav fascinirao. citao sam mu i tviter. "je l znate nekog dobrog tv mehanicara? slika mi je mnogo zuta lololololo" on i petruci - dasko i mladja za snsovce a i svadbarski bend je odlican neverovatno kako su smislili ceo taj dogadjaj. kao da su analizirali "podrzi rtv" i tacno pravili isti sadrzaj, samo prilagodjen njihovoj publici. Edited June 24, 2016 by Ravanelli
AcaRadio Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 a i svadbarski bend je odlican I to sve sa Bajaginim "Verujem, ne verujem" i onom pesmom gde se rimuju "prepečenica" i "rečenica", koje su snimane baš u Novom Sadu, u RTNS (tj. Studiju M RNS), i to u vreme Jogurt revolucije...pričao Momčilo kako su jogurtaši prolazili pored studija kada su pravili taj album.
katamaran Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) http://www.blic.rs/vesti/drustvo/minut-cutnje-za-nastradale-odrzan-cetvrti-protest-podrzi-rtv/wh94wx2 Transparenti bez vlasnika Na ruti gde je prolazila kolona, preko puta Isidorine gimnazije pojavili su se transparenti "Daj patku tati" ali bez onih koji su ih tu postavili. Kako javlja naš reporter grupa mladića koja je kačila ove transparente pola sata pre protesta, nije želela da daje izjave, odnosno samo ako im se postave pitanja na ruskom jeziku. Samo nek sto vise ovako nerviraju narod svojim kretenizmom. Edited July 4, 2016 by katamaran
Recommended Posts