Krošek Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) naravno da je istina @TC ma da nesto sam ja pogresno skopcao. u sustini svejedno, govor pa govor... Edited June 17, 2016 by Krošek
Time Crisis Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Милош Вучевић @VucevicM Знао сам да крадете паре а сада крадете и мејлове. @PajticBojan Evo i gradonačelnik kaže da je problem ukraden mejl, sa sadržajem je valjda sve ok.
Prospero Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Pa neka vrate ljudima mejl, nije red da ostanu bez njega... by Tapatalk
stoka Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Prvo im ukrali ličnu kartu, sad i mejlove ... I bivši indeksovac petrući pojaviće se na kontramitingu. Strašno ... Edited June 17, 2016 by stoka
Time Crisis Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 I bivši indeksovac petrući pojaviće se na kontramitingu. Strašno ... Mora i on čovek da jede leba
Frank Pembleton Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Onaj ko je usao preko veze ne moze biti nikako principijelan ni u cemu. A ako se u medije ulazi tako sto te ortak preporuci, pa ti volontiras (dok te ne znam ko izdrzava), pa se vidi da li znas ili ne znas, onda nema nista lose u ovoj poslednjoj cistci SNS sljama. Eto, sad ce neki novi ortak da preporucuje, dovodi svoje da volontiraju ili rade na odredjeno, pa ce da se pokaze da li znaju ili ne. Isti princip. Jedina je steta sto drugih 10 000 koji traze taj posao nisu mogli da se dokazu ni sad ni pre, jer eto nisu imali ortaka da ih preporuci i ubaci. A inace, preporuku priznajem samo ako je arms-length Ne kažem da nema konkursa, ali ajde lafe navedi mi jedno desetak novinara koje ceniš ali da im ne gledaš biografije, verovatno su svi počeli preko konkursa i završili samo novinarstvo na fpn....A ove što su posmenjivali JESU na tim mestima posle konkursa , zadnji je bio 2014/15... Nikad nisam rekao da ortaci zapošljavaju, već da se počinje po manjim redakcijama pa te kolege zapaze... Mešaš "vezu" i "preporuku kolege" cenim nenamerno...
Aion Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 I bivši indeksovac petrući pojaviće se na kontramitingu. Strašno ... Zasto bi to bilo strasno?
hansolo Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Na Pink3 je live ... Upravo neki narodnjacki bend masakrira Bajagu. Pa to je sve sa pevanjem i pucanjem festa.
Gylfi Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Ima ovde live: http://novosadska.tv/ edit: gospode, ovo je jeziv transfer blama i dna. Edited June 17, 2016 by Gylfi Pleasure
James Marshall Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Politikološkinja sa jakim akcentom zamjeri što su u NS dovođeni ljudi sa strane
Frank Pembleton Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) RTV Pink je tu da pomogne... Edited June 17, 2016 by Frank Pembleton
Recommended Posts