May 23, 20168 yr Mlađa i Daško su zvali onoliko, ali njih ne uključuju na TV više. Što ti je disciplina... Edited May 23, 20168 yr by giuseppe
May 23, 20168 yr Jutros su imali uključenje u 7 i 40. Morao sam da palim na šljaku pa ne znam da li su pozvali na protest? Barem nekih majica sa subverzivnim porukama nije bilo...
May 23, 20168 yr Ispalila me osoba koja vozi. Ne može da izadje s posla, ujebali je. :-/ A baš mi krivo. RTV su veći mučenici nego ovi naši ovde.
May 23, 20168 yr Žao mi je kao mene da su ispalili. :( Drugari, vi koji idete, da vas bude bezbroj. Bacite neki izveštaj za nas koji podržavamo iz toplih fotelja :(.
May 23, 20168 yr Pratite drust. mreže. Možda bude i periscope. Ovaj moj delegat ide ali je beskorisna u smislu prenošenja ;) ....shit has hit the fan...
May 23, 20168 yr sta je sa drzavnim poslom?... prastajte ako su bili, ali ih ja nisam nigde zapazila da se oglasavaju po ovom pitanju... ni na protestu /snimku protesta, tacnije :-)/ ni u medijima, fejsovima, epizodice su im cist eskapizam /mislim, pilici, sajmovi kao tema sad kad im smenjuju drugare/ , a ni u onim porukicama #podržiRTV ??
May 23, 20168 yr Bili Boškić i Torbica. Bili i mi, što reče Krošek, kratko i slatko. Biće još Edited May 23, 20168 yr by giuseppe
May 23, 20168 yr Bio Boškić i na prilogu N1. Evo par fotki na drajvu: https://drive.google.com/open?id=0B9pMYQNaVUMCRnc2QUZHT1Qwb00