hansolo Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Milijana je uvek razocaranje na kraju :)), secam se price da je kad je stigla prvi put da okupira TVNS dosla sa onom 80-s izblajhanom grivom na glavi i dekoltirana pa su komentarisali po televiziji da jest okupator ali ima dobre sise, a onda se za upodobila, uplele pletenice oko glave i zakopcala se u neke crne haljine do grla :)).
hansolo Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Kaže mi ptičica da je jutrošnje izdanje daška i mlađe bilo prepuno simbola i figura. Jel neko slušao? ....shit has hit the fan... Ja sad slusam, nisu bas uvijeni, eno pozivaju na protest :)). Ali danas ih nisu pustili u tv program, sa tim su definitivno zavrsili.
kud u maglu Simoviću Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 državni posao nije potpisao ovu poslednju peticiju, a ni onu pre nje. samo prvu
Frank Pembleton Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 državni posao nije potpisao ovu poslednju peticiju, a ni onu pre nje. samo prvu Jesu , pogledaj bolje spisak od 100...
Frank Pembleton Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Ja sad slusam, nisu bas uvijeni, eno pozivaju na protest :)). Ali danas ih nisu pustili u tv program, sa tim su definitivno zavrsili.Ja sam razumeo da jesu...
hansolo Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 (edited) Ja sam razumeo da jesu... ... u pravu su jesu bili na televiziji :), pricali o pravu radnika da sefu ne mora da ide po burek Edited May 20, 2016 by hansolo
MayDay Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Idem s ekipom u NS na protest u ponedeljak. Tamo stvarno treba biti.
Frank Pembleton Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Idem s ekipom u NS na protest u ponedeljak. Tamo stvarno treba biti.Ja šaljem delegata...Slikaj se sa Državnim poslom , za arhivu...
ivy Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Idem s ekipom u NS na protest u ponedeljak. Tamo stvarno treba biti. gde,kad?
Recommended Posts