kenta Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Daška i Mlađu jutros nisu uključili u listanje štampe na Jutarnjem programu. Ovo je baš govezdena metla po kratkom postupku.
Frank Pembleton Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Daška i Mlađu jutros nisu uključili u listanje štampe na Jutarnjem programu. Ovo je baš govezdena metla po kratkom postupku. Da.Sad dosao da napisem. Ova nesretnica sto je sad zasela rekla za skidanje ukljucenja Lj. Gojgic iz dnevnika u 17h: "..meni je to i ranije smetalo, bilo je gostiju koji su nezanimljivi za dnevnik, ali nije skroz ukinuto bice ukljucenje kad budu zanimljivi gosti" u prevodu : Kad iz Komiteta jave da je bezbedno...
Apollo Creed Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Koliki debil moraš biti pa da banuješ Sanjicu i Milicu...
Frank Pembleton Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Koliki debil moraš biti pa da banuješ Sanjicu i Milicu... Pogledaj prilog na N1 juce pa ce ti biti jasno....
Apollo Creed Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 daj neku linkaru... al za ove 2 sam se baš iznervir'o!
kenta Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) Cuo sam Daskov glas jutros na teveu? Možda sa one reklame za Subotičku mlekaru, čini mi se... U, do sad, redovnom uključenju pre 7h, nije ih bilo. Pravda za Milicu! Edited May 19, 2016 by kenta
Gylfi Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) daj neku linkaru... al za ove 2 sam se baš iznervir'o! http://rs.n1info.com/a161386/Vesti/Rukovodstvo-RTV-Radicemo-drugacije-nego-do-sada.html Edited May 19, 2016 by Gylfi Pleasure
Frank Pembleton Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 daj neku linkaru... al za ove 2 sam se baš iznervir'o! Manema direktno o njima...Pa nadji Novi profesionalizam ili čistka urednika na RTV?
čekmeže Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 U državnoj firmi jedna politička opcija menja drugu, čudna mi čuda. Ako su svi tako stručni, profesionalni, kreativni i lepi, ne sumnjam da će brzo naći uhlebljenje pa ćemo se opet gledati.
scab Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 U državnoj firmi jedna politička opcija menja drugu, čudna mi čuda. Ako su svi tako stručni, profesionalni, kreativni i lepi, ne sumnjam da će brzo naći uhlebljenje pa ćemo se opet gledati. scum
Frank Pembleton Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 U državnoj firmi jedna politička opcija menja drugu, čudna mi čuda. Ako su svi tako stručni, profesionalni, kreativni i lepi, ne sumnjam da će brzo naći uhlebljenje pa ćemo se opet gledati.Ma nije tu problem samo u ljudima, problem je u osnovnom nivou proizvoda. Ovi koji dolaze umesto njih su elementarno nepismeni, i to se već pokazuje. To "preduzeće" se bar kretalo, lagano ali kretalo, ka napred. I bilo spremnije za ozbiljnu transformaciju....Ovi će sad da krenu da vraćaju unazad, i jednog dana kad se neko uhvati u koštac sa tim to će mnooogo više da košta. Prosto tako...
Krošek Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 U državnoj firmi jedna politička opcija menja drugu, čudna mi čuda. Ako su svi tako stručni, profesionalni, kreativni i lepi, ne sumnjam da će brzo naći uhlebljenje pa ćemo se opet gledati. ako nisu strucni, profesionalni, kreativni itd. kako objasnjavas cinjenicu da je program koji rtv pravi za nase standarde odlican?
stoka Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Sa' će milijana baletić da vam pokaže šta je kvalitetan, patriJoCki program ...
Frank Pembleton Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Kaže mi ptičica da je jutrošnje izdanje daška i mlađe bilo prepuno simbola i figura. Jel neko slušao? ....shit has hit the fan...
Recommended Posts