levi Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Čekajte, ko sad smenjuje kad još nije obavljena primopredaja vlasti u pokrajini. Mislim, kad pre?
Frank Pembleton Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Čekajte, ko sad smenjuje kad još nije obavljena primopredaja vlasti u pokrajini. Mislim, kad pre?Pa to ti je kao kad je ustavni ili koji već sud počeo iznenada da bude ažuran...Treba se preporučiti novom gospodaru...
giuseppe Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Zanima me još koliko će izdržati Daško & Mlađa na O radiju... Moraće opet u ajduke.
stoka Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Zanima me još koliko će izdržati Daško & Mlađa na O radiju... Moraće opet u ajduke. Prve na udaru emisije Bube Gojgić i Marine Fratucan ...
Frank Pembleton Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) Nema ukljucenja Lj.Gojgic u Dnevnik u 17h...Zavidna revnost ekipe... Edited May 18, 2016 by Frank Pembleton
stoka Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Trebalo je danas da gostuje Tadić. Naredni minuti pružiće odgovor da li će emisija uopšte biti emitovana ...
Frank Pembleton Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Mislim da će da obesmisle tražeći goste "vezane za vojvodinu"... ....shit has hit the fan...
Ravanelli Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) pre neki dan sam gledao kako decko poljoprivrednik od 25 god recituje 'vojvodinu' od mike antica, a pola sata pre toga je detaljno razglabao o poljoprivrednoj mehanizaciji i ulaganjima. mislim da je ta prihvatljiva patetika otprilike najbolja stvar koju sam ikada video na teveu. isto su bile genijalne one dve cure sto su na bajsevima obilazile sela i upoznavale obicaje. nema vise, ajmo plakati skupa Edited May 18, 2016 by Ravanelli
hazard Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Jebote al su krenuli jako, nisu jos ni zaseli u pokrajinske fotelje a vec kadriraju po RTV...ja sam mislio da ce bar biti par meseci fore dok ne zavrnu skroz, kad ono jok...
ToniAdams Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 jezivo je ovo. jedina domaca stanica koju je trebalo imati memorisanu.
Frank Pembleton Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Sto je najgore ona glavata buladetina što je sad glorg je tačno ubola da republička skupština postavlja... Dakle razjebaće sve... ....shit has hit the fan...
hansolo Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Samo su aktivirali spavace, tamo je, koliko sam shvatila, bio komplikovan sistem gde su u rukovodstvo oni imali dvoglavu vlast, neki su bili postavljeni od stane banovine neki su bili kadrovi "javnog servisa" - to je bila ta spavacka grupa, odmah su dobili befel da deluju, verovatno je Vucic jos na onom obracanju u izbornoj noci, u 10h kad je objavio da je pobedio rekao aktivirajucu sifru. U svakom slucaju jedino za cega njega boli patka je ova halabuka NUNS-a + fesbuk histerija i tviter sarkasticno lamentiranje. RTV je suvenir serijskog ubice, za displej u kabinetu. Nije sad umro RTV ovo je druga sahrana zombi izdanja TV NS-a. Meni licno ce nedostajati pre svega Dasko i Mladja /meni su oni dizali raspolozenje u toku dana na nivo da prezivim, jer, eto ima nas jos normalnih/, Jona+Mita B. i jos neke divan emisije. Serija ce biti pa biti. Sad kad se na ovaj, inace po stilu šifonjericni, TVNS nasadi ono uobicajeno "komercijalno" djubre bice dominantan onaj profil emisija sto vodi onaj krele od Filipovica /to je onaj sto peva Nove fosile izmedju dva divana sa nekim estradnim kalasturama/.
Hella Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 jezivo je ovo. jedina domaca stanica koju je trebalo imati memorisanu. +1
stoka Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Sad kad se na ovaj, inace po stilu šifonjericni, TVNS nasadi ono uobicajeno "komercijalno" djubre bice dominantan onaj profil emisija sto vodi onaj krele od Filipovica /to je onaj sto peva Nove fosile izmedju dva divana sa nekim estradnim kalasturama/. Prestrogi ste prema Filipoviću ...
Recommended Posts