June 28, 20231 yr Druga je baš bez veze, 0 od Black Mirrora u celoj epizodi. Ni sama za sebe nije nešto spec, kao da gledam Luthera recimo, nit je previše originalna, već vidjeno sto puta. Treća je već bolja (manje loša?), ali i nekako mlaka i dosadna, sa usiljenim šok završetkom koji nema baš puno smisla. Meh.
July 11, 20231 yr prva OK druga OK mada nije baš Black Mirror ali interesantno i OK treća malo bzvz, dugačka i predvidiva na neki način a na neki način se baš i ne uklapa u ceo koncept četvrta WTF???!!! petu još nisam gledala
July 12, 20231 yr gledao sam samo dve epizode, prva je sasvim ok a za drugu pravicu se da nisam gledao i da ne postoji
April 6Apr 6 4 hours ago, Arkadija said:10.04. izlaze sve epizode sedme sezone. Valjda će da valjaju bar malo.Ja sam se zaustavio na 4 sezoni...
April 11Apr 11 Posle prosle sezone, gdje su malo previse odlutali od originalne atmosfere, prve dvije ove sedme su bas ono pravo. Ako se po jutru dan poznaje, laknulo mi je.Strasan neizdrz da odmah pogledam nastavak USS Callister, ali patim sebe u bogougodnom iscekivanju. Kako Dilan Dog jednom citirao Remboa - nadam se da ce potrajati.
April 11Apr 11 1 hour ago, kipo said:Strasan neizdrz da odmah pogledam nastavak USS Callister, ali patim sebe u bogougodnom iscekivanju. Kako Dilan Dog jednom citirao Remboa - nadam se da ce potrajati.aahahah, ja nisam izdržala, i šta da kažem, mene je smorila epizoda.
April 11Apr 11 1 minute ago, Arkadija said:aahahah, ja nisam izdržala, i šta da kažem, mene je smorila epizoda. Losa? Lošija od prve?Kakve su ti ostale? Edited April 11Apr 11 by kipo
April 13Apr 13 Druga epizoda ima dva završetka koji se po nasumičnom principu vrte na Netflixu.Zanimljivo. Još nisam ništa pogledao.