Jump to content

Charlie Brooker

Featured Replies

Druga je baš bez veze, 0 od Black Mirrora u celoj epizodi. Ni sama za sebe nije nešto spec, kao da gledam Luthera recimo, nit je previše originalna, već vidjeno sto puta.

Treća je već bolja (manje loša?), ali i nekako mlaka i dosadna, sa usiljenim šok završetkom koji nema baš puno smisla. Meh.

• 2 weeks later...

prva OK

druga OK mada nije baš Black Mirror ali interesantno i OK

treća malo bzvz, dugačka i predvidiva na neki način a na neki način se baš i ne uklapa u ceo koncept

četvrta WTF???!!!

petu još nisam gledala

gledao sam samo dve epizode, prva je sasvim ok a za drugu pravicu se da nisam gledao i da ne postoji

ocajna sezona :angry:

• 1 year later...

• 4 weeks later...

10.04. izlaze sve epizode sedme sezone. Valjda će da valjaju bar malo.

Trend ne obecava

Screenshot 2025-04-06 at 16.20.30.png

4 hours ago, Arkadija said:

10.04. izlaze sve epizode sedme sezone. Valjda će da valjaju bar malo.

Ja sam se zaustavio na 4 sezoni...

Posle prosle sezone, gdje su malo previse odlutali od originalne atmosfere, prve dvije ove sedme su bas ono pravo. Ako se po jutru dan poznaje, laknulo mi je.
Strasan neizdrz da odmah pogledam nastavak USS Callister, ali patim sebe u bogougodnom iscekivanju. Kako Dilan Dog jednom citirao Remboa - nadam se da ce potrajati.
1 hour ago, kipo said:
Strasan neizdrz da odmah pogledam nastavak USS Callister, ali patim sebe u bogougodnom iscekivanju. Kako Dilan Dog jednom citirao Remboa - nadam se da ce potrajati.

aahahah, ja nisam izdržala, i šta da kažem, mene je smorila epizoda. isuse

1 minute ago, Arkadija said:
aahahah, ja nisam izdržala, i šta da kažem, mene je smorila epizoda. isuse

Losa? Lošija od prve?

Kakve su ti ostale?

Edited by kipo

Kapiram da obnovim Dead Set, za mene nešto najbolje izašlo iz pera popularnog Brukera
41 minutes ago, kipo said:
Losa? Lošija od prve?

Dosadna i predugačka

Druga epizoda ima dva završetka koji se po nasumičnom principu vrte na Netflixu.

Zanimljivo. Još nisam ništa pogledao.

ijao treca epizoda 1994-ta wub