Jump to content
IGNORED

3 na 3

Zaz_pi

Recommended Posts

Posted

Stariji je vukao neke povrede i mislim da se povukao iz ozbiljnog basketa. Nisam ga video u ekipi Limana na proturu.

• 5 weeks later...
Posted

Da malo izreklamiram svoje selo. Sada u nedelju se u Loćiki (to je selo 18km od Jagodine odakle mi je majka) održava turnir 3x3 koji je uvršten u kalendar KSS-a. Glavni sponzor je lik koji ima ozbiljnu firmu i ozbiljnu kintu a kome je zena poreklom iz sela i voli da dolazi i zeli da ga promovise. Bice vo na raznju, muzika i pice. Ucesce je besplatno a prva nagrada 150k to spada u vece nagrade u KSS kalendaru. Tako da ako neko od vas zna ljude koji igraju 3x3 i voljni su da se okusaju javite im.

• +1 2
Posted
On 27.6.2022. at 11:00, pasha said:

Stariji je vukao neke povrede i mislim da se povukao iz ozbiljnog basketa. Nisam ga video u ekipi Limana na proturu.

Ja sam se iznenadio kad sam ga na čelendžeru u NS video u ekipi iz Beča. Kasnije sam našao članak da je zadužen za reprezentaciju Austrije, U23 selekciju i redovno vodi Team Vienna za koji ima i pravo nastupa. Što se tiče povreda mislim da je koleno u pitanju.

Posted

Sta uradi mladji Stojacic u finalu mastersa u Pragu. Sam razvalio ekipu Beograda.

Bilo je dobro sibanje kako u finalu tako u polufinalu izmedju Uba i Vosington De-Cea.

Posted

Da, Stojacic resio vezanim dvojkama na kraju meca, bilo je vidljivo da su fizicki sveziji od igraca Partizana mada je i kvalitet neupitno na strani Uba.

• 3 weeks later...
Posted

Ub nepobediv ove godine. U Lozani uzeli 4 vezani masters pobedivsi domacu ekipu.

Stojacic sa ovim fizickim predispozicijama lako je mogao u nba. Nestvarna skocnost i startnost.

Posted

Pratim 3x3 vec poduze i imam osecaj da se igra ubrzala.

• 3 weeks later...
Posted

Uzese momci zlato protiv Latvije u finalu, razbucali ih od besa. Mislim da su pukli zbog kosarkasa...

• Wub 1
  • 1 month later...
Posted

Bio dobar turnir  u tc galerija za vikend. Bulut doveo Lasmanisa, uz Dugošiju i Tamaša. Vorti de Jong nastupao za Utreht sa Maksimom Kovačevićem. Dobar otpor pružio Dragovićev Danube i mešavina Pirot - PG gde su nepažnjom momka iz PG izgubili faktički dobijenu utakmicu.

Glavni utisak mi je šibanje u finalu, kakvo skoro nisam video. Pogotovo što su igrale (po meni) prijateljske ekipe, Ub i Liman. Ratkov patosirao Stojačića posle nekog treš toka. Baš je bilo naelektrisano. Bila je info da finalisti idu na masters u Rijad, ali sad vidim da ne mogu dva tima iz iste zemlje da idu. Ne znam, baš čudno.

Gost na komentatorskom mestu je bio Milan Isakov, trener Limana. Baš dosta kvalitetnih informacija i podataka. Milina slušati.

Posted

Stariji Stojacic je presao u Bec, sastavio je ekipu kao trener i kao igrac "Bog i batina". Na Mastersu u Parizu naslago je sve nase najjace timove, sam. Razvalio je.

• +1 2
Posted

Bio je i on sa Viennom, ne znam kako sam propustio da njega pomenem. Ispali su rano.