Jump to content

Featured Replies

Nastavlja se world tour turnirom u Hamburgu. Ekipa Zemuna promenila ime u Pirot i usla u polufinale gde ceka boljeg iz duela Limana i Lozane koju je pojacao Daca Mijatovic.

42 minutes ago, Delija67 said:

Ekipa Zemuna promenila ime u Pirot i

Za kraj leta je planiran jedan od turnira u našem gradu.

Da bar vide grad koji promovišu :)

21 hours ago, Svarog said:

Bulut fino krenuo u Big3. Dao 27 od 50 koliko je njegov tim imao. Pobedili. 

valda je proglasen igracem nedelje 

Ipak, neće biti turnira već samo promo vikend/kamp.

• 1 month later...

Niko da spomene da smo osvojili EP juče.

Pasajlic zamenio Buluta i dobro odigrao. U zavrsnici 3 rutinske pobede. Nisam gledao utakmice u grupi, pa ne znam kako su uspeli da izgube od Ukrajine. Letonija se nije kvalifikovala, pa je bio malo olaksan put.

• 4 weeks later...

gledam sad pasaljica u aba 2 koji se godinama vucara po kls, igrao nesto u igokei i to ne previse dobro, pojavio se na 3 na 3 i popisao sve. podseti me na onu pricu da bi bulut i ekipa dobili bogdanovica i tea. 

• 2 months later...

Liman osvojio zavrsni turnir u Dzedi scetskog tura.

Sto bi se reklo: dobro sibanje

Relativno laka pobeda na kraju. Liman je imao silnih problema u polufinalu kada je Antverp po meni ostecen...Gagarin tj. Rusi ponovo u finalu posle OI, samo sada je favorizovana Riga izbacena ranije.

• 6 months later...

Počelo svetsko u Belgiji. Porodili smo pobedu protiv NZ 21:18. Danas još sa Portoriko pa u četvrtak Brazil i Francuska. 

Igraju Stojačič, Vasić, Majstorović i Branković

Nije uopste bilo lako protiv sifonjera ragbista sa NZ. Ali mladji Stojacic je popularni alteta. Odlicna skocnost i brzina. Iako ima losiji sut danas nas je izvukao na kraju.

Ovo je nova ekipa, sastavljena od igraca iz NS i okoline uglavnom iako igraju u sada profi timu Ub i Liman.

Od stare NS ekipe koaj je kao Srbija dominirala na SP tu je samo Majstorovic koliko vidim.

Pobedili smo Puerto Rico i to opet nije bilo lako. Tek smo ih na kraju slomili sa 21-19.

Bulut se beše nešto žalio da mu nisu dali da nastavi sa reprezentacijom? Ako i dalje stoji ono da ne bi mogao na OI i u onu US ligu, onda i te kako ima smisla da se povuče.

Čerupamo galske petlove trenutno. Nije ni čudo kad su svi petlovi belci.