Jump to content
IGNORED

US Open 2012 p-b-p

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

izgleda da im 6 filipinaca rade oficijalni sajt ( :naughty:evilsmile.gif:wacko::huh::ohmy::whistle: )popravili su :0.6:

Edited by mlatko
  • Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bergasa19

82

• Garnirung

55

• freakns

48

• duda

35

Posted

Dok sam u inostranstvu Nole ne gubi. Predlazem da skupite pare i da me dogodine u jeku sezone posaljete na put oko sveta..Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

Vika na dobrom putu, 4-1 ima u drugom setu, Serena se nervira. Važno je da tako počne i treći setIzvinite ali kad vidim nogu ove Serene setim se oma Nilskog konja, jače je od mene

Posted (edited)

Sama sebe dobija, 350 UE :isuse:

Edited by Feindouno
Posted

Koja sam picka, ceo dan kenjam kako cu probati bar crvenu na Azarenku cistu pobedu (jebenih 4.80), i na kraju stavim +4.5 gema po 2.7 :isuse:

Posted
:Hail: Serena :Hail:- odličan 3 set, lupale su po loptici obe za sve pare- vika je na prekretnici hoće li biti atrakcija za 1 godinu kao mnoge pre nje i otići manekenskim stazama ili ozbiljno želi da se bavi tenisom u kom slučaju bi mogla često igrati finala gs-ova u narednim godinama
Posted

Cenim da je bezbedna što se tih staza tiče..

Posted
Cenim da je bezbedna što se tih staza tiče..
Hoćeš reći da su te staze bezbedne od nje :D
Posted

Onaj komentator sto se u vestima javljao iz Njujorka se nije cuo od tajfunceta koji je duvao u mikrofon. Ako se bude igralo po tome ne mirise mi na dobro <_<