freakns Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Berdych mogo bi za nasu kosarkasku reprezentaciju da igra...
Jean-Luc Picard Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Na kakva dva bolida sam ja potrošio nekoliko sati svog vremena :D. A još sam i dobro prošao, mogao sam da gledam i košarku...
Garnirung Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 +1S tim što sam ja i odgledao 4. četvrtinu :lolol:Fuzbal-X, basket-prsli, znači Novak sabija
Zli Gli Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Kakav epski raspad Berdiha posle 5:2, i skotski govnar nije morao ni da igra peti set. Nadam se da ce biti silovan u finalu.Nego, Njole krece sad ali kazu ovi komentatori da stize oluja za sat do sat i po.
koksy Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 jedna gadost od meča. samo bih da primetim da je škotovo devojče naprasno poraslo.
SNARC Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ako bi, hipotetcki, obojica oterali u kurac i sudiju i organizatore, pozivajuci se na vetar..sta bi mogli da im urade ?
Jean-Luc Picard Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Da ih diskvalifikuju sa turnira. Zero poena, zero dolari, kao da nisu ni bili u NY.
bergasa19 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 U duelu M. Milicevica i S. Banjca rutinsku pobedu izvojevalo je mute.
Serpentina Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 kako to da se Novak koji je bolji teniser od ferera lošije snalazi u ovim uslovima?i zašto taj degen neprestano grize peškir?! kad god to vidim dođe mi da nečim gađam ekran.
Garnirung Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 (edited) Gde je bre taj tornado, u kurac? :whistle:edit: imaš ovde 5-6, pa probaj borise Edited September 8, 2012 by Garnirung
Recommended Posts