Jump to content
IGNORED

US Open 2012 p-b-p

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

:ziga: :ziga: :ziga:tenis sa neke druge planeteko zeli da dobije Novaka morace da odigra nesto nestvarno

Edited by tsva
  • Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bergasa19

82

• Garnirung

55

• freakns

48

• duda

35

Posted

Da ne ponavljam davno ispricane price o Novaku i njegovom riternu, dubini, bekhend paraleli itd. Veceras sam gledao Novaka koji ima abnormalnu kolicinu samopouzdanja da to iz njega prosto isijava. To je i Delpo ukapirao. U vecini meca to je bila demonstracija rutine i pojacavanja igre kad je to bilo potrebno. Dakle Novak rutinski osvaja USO.Tokom meca nisam se pitao da li ce Novak dobiti nego sam razmisljao sta sipaju u pice ovim ljudima koji prenose na ES. Tolika kolicina brbljanja brbljanja radi je posle pocetnog nerviranja pocela da kod mene uvodi znatizelju i upitanost. Da li oni znaju koji sport prenose? Da nema nekog zracenja u prostorijama ES-a?Misterija velika.

Posted

nisam gledao, spavao sam ko sav normalan svet, ali po onome sto sam procitao, NJole je objasnio na vise nivoa... odlicnost :)inace, NJole je usao u svoje 10. uzastopno polufinale GS cime se na drugom mestu vecne rang liste izjednacio sa Lendlom :Hail: prvi je Federer sa 23 :cry:

Posted

Ja gledao, 12. gem drugog seta trajao 17 minuta, i Nole ga je izgubio, (a nakon što je izvukao brejk koji je Delpo imao od početka seta) i onda je Nole odmah izgubio svoj servis u tajbrejku, i uprkos svemu tome onda je ubacio u neki samo njemu znani mod koji predstavlja vrhunac teniske igre, umjetnosti. Na 5:3 za Noleta odigrali su jedan svemirski poen, jedan od najboljih koje sam vidio u posljednjih nekoliko godina. Nole je ušao u glavu Delpu, počeo je da igra onu svoju odbranu kad se svi, uključujući i protivnika, pitaju šta zapravo treba i mora da se odigra da bi se osvojio poen protiv njega. Malčice ga nije išlo na mreži, ali ako bude ovako motivisan, i ako protivnici budu igrali ovako dobro kao Delpo u drugom setu, biće to užitak za gledanje. Nole ako se bude držao na 50% ovakve igre neć izgubiti set do kraja, a sve preko toga biće gaženje jer bi Delpo sa ovakvom igrom oduvao i Ferera i Mareja (ovog Mareja, sa ovog USO) sa po 3-0. Delpo je igrao odlično i izvukao je tajbrejk u jednom setu, i miriše mi da će to biti maksimum koji će Đokovićevi protivnici izvući na ovom turniru.Uz ogradu da Đoković dodaje gas kako protivnik bolje igra i da ga je Delpo baš motivisao, ali Delpo je imao pomoć fantastičnog servisa, mislim da Ferer nema ama baš nikakve šanse, Marej nešto malo, a da ponajviše šanse ima Berdih, ako se do tad ne raspadne (ili da se u finalu prepadne mogućnosti osvajanja kao protiv Nadala onomad u finalu Vimbldona).

Posted

Meni Novak igra sto puta bolji tenis nego na proslom USO.Problem je u tome sto cele godine igra po sistemu toplo-hladno, u roku od dva dana moze da se raspadne. Bilo bi mi krivo da nesto krene po zlu, jer nije bio ovako dobar od onih epskih nastupa u Rimu i Madridu 2011.

Posted (edited)

Popodne odgledala reprizu Novakovog meča. Termin pogoduje živcima, mojim slabačkim, jer od jutros znam rezultat :lol: . Tenis vrhunskog kvaliteta, Novak odigrao možda najbolji meč ove godine. Sad, kako kaže April, u gornjem postu, celu godinu igra toplo-hladno, pa su sve prognoze nezahvalne.Ali jedno je bitno, ceo meč je bio prisutan i fizički i mentalno, što se odmah dalo primetiti.U publici sedeli i rodtelji i devojka, ali izgledali kao da ne govore međusobno.

Edited by Arkadija
Posted

ove dve se toliko deru da je mec potpuno negledljiv. katastrofa kako iritiraju

Posted

Zahtevanje tišine u publici dok traje igra je potpuno obesmišljeno.

Posted

Izvristim im se u glavu obema (ili kako se vec kaze), igrao sam na Sarapovu i manje gemova. Kako je odigrala glupavo, ne verujem.

Posted

Ključno pitanje je koji Novak će sutra izaći na teren.

Posted (edited)

Nekako mi je ovo Đokovićevo sutra (tj. već danas) safe bet. On u principu nema problema sa Fererom, u posljednih 5 godina ima od njega dva poraza (prošle godine na završnom mastersu jedan, kad je već bio isrpljen i sjeban) i neki poraz u DC 2009. (je li to bilo onomad kad je neki vjetar pomjerao termine, pa se igralo nešto ranom zorom, po nekoj hladnoći, na šljaci, neka ostrva), u tom periodu Nole je Ferera dobio 6 puta, mislim da Ferer nema oružje kojim može da dobije Noleta, niti je u nekoj fantastičnoj formi da bi imao neku psihološku prednost nad Noletom. Da je šljaka pa da i pričamo, ovdje, nema velikih šansi. Fereru je ovo puna kapa, to je njegov limit, a kao što rekoh, ne mislim da je nešto u fantastičnoj formi da bi baš sad napravio korak dalje u svojim GS nastupima.

Edited by NekoIzMase