duda Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 jedini nacin da sa mobilnog dodjem na poslednju stranu je da postujem.sorry sto ovako upadam.
duda Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 jedini nacin da sa mobilnog dodjem na poslednju stranu je da postujem.sorry sto ovako upadam.
duda Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ej ako ima neko od moderatora neka brise, ja ne mogu, haos mi pravi ovaj telefon, a samo sam htela da ponovo ucitam stranicu.Uzas
mlatko Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 jedini nacin da sa mobilnog dodjem na poslednju stranu je da postujem.sorry sto ovako upadam.a što dolaziš na poslednju stranu?jedini nacin da sa mobilnog dodjem na poslednju stranu je da postujem.sorry sto ovako upadam.a što dolaziš na poslednju stranu?jedini nacin da sa mobilnog dodjem na poslednju stranu je da postujem.sorry sto ovako upadam.a što dolaziš na poslednju stranu?Koji mobilni furaš? bar napiši nešto o sebi kad upadaš :smoris: a vi kako 'te?
duda Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 pa necu valjda da citam ovaj topic od prve stranesto si takav, nokia me gnjavi, ne smaram namerno.
mlatko Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Serpentina mlatko aj me opiči :) aj Edited September 6, 2012 by mlatko
Zoidberg Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Malo bolje igra Ferer u ovoj beloj majici. :dry:Ne znam da li bi Janko trebalo da navuče onu crnu iz drugog seta, ako dođe do taj brejka. ;)Inače, u određenim navratima tenis iz druge dimenzije. Naročito ono Jankovo ludilo kad je napravio prvi brejk u trećem setu. :Hail: Edited September 6, 2012 by DrZoidberg
duda Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 bogme se ni sharapova i azarenka ne bi postidele ovih urlikajbg, brejk. Bice ovo dug mec
aram Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 pu jebem timada, greota bi bilo da se ne igra 5. set
Garnirung Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 pa necu valjda da citam ovaj topic od prve stranesto si takav, nokia me gnjavi, ne smaram namerno. Radi adrenalin, ali je zajebaniji roming ^_^Nemoj posle zbog Janka da moraš da dižeš kredit :)Uh 2:2, valjda neće biti repriza AO iz 2008.
duda Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 gazda velikodusan, besplatan wifi :)Ne moze biti repriza ao, ovde se igra tb u petom setu
Recommended Posts