Jump to content
IGNORED

The Spirit of Football

Dr Arslanagić

Recommended Posts

Posted (edited)

Romário: "The best player I have ever played with and the 4th best in the history of the game together with Zidane."

Raúl: "The best I have ever played with."

Maradona: "One of the greatest ever."

Guardiola: "The best player in the world, I can't believe he hasn't won the title as best player."

Beckenbauer: "Pele was the best in the 60's, Cruyff in the 70's, Maradona in the 80's and Laudrup in the 90's."

Najbolji paser u istoriji (barem ono sto sam ja uspeo da vidim gledajuci starije utakmice i snimke) i jedan od najboljih fudbalera ikada. Ako pogledate video videcete i zasto... Enjoy...

Edited by IndridCold
Posted

Odličan je Laudrup sa pasovima, potpuno zaslužuje visoko drugo mesto  :happy:

Posted (edited)

Ko je po tebi prvi? :)

(Mislim, ima nekoliko kandidata, nije da nema.)

Edited by IndridCold
Posted (edited)

Da, Scholes jeste bolji aerial passer iz velike daljine. Ali Laudrup je kompletniji, IMO. Najbolji short passer (pasovi po zemlji i short-to-middle range) da budemo precizni. Tu racunam ne samo preciznost dodavanja nego i genijalne zamisli, takva dodavanja da se svi koji gledaju utakmicu iznenade, ukljucujuci i igrace na terenu.

Edited by IndridCold
Posted

tako nesto se ne pita.

zizu ofkors

Not really sure, mate. :) A ni Raul se ne slaze, a igrao je sa obojicom. :)

Posted (edited)

Zidane je najbolji midfielder. Posebno napadacki vezni.

Edited by MancMellow
Posted (edited)

On nam je samo u najsvezijem secanju. 

I dalje mislim da je Laudrup bolji, ali ne mislim ni da vi niste u pravu ako preferirate Zizua. 

Podsecam vas da postoje i takvi igraci kao sto su Ziko, Platini, Krojf... Tesko je tu biti sudija.

Edited by IndridCold
Posted (edited)

:lolol:

robi je bio veliki passer, jedan od najvecih i to igrajuci u tezim uslovima od onih koje su imali ovi koje hejlujete. nije zidan ali za mene je bolji od skolsa u svemu iako mi je skols najdrazi mufc igrac te generacije.

nesto mi sad upade u oci podatak da je skols bio visok samo 1,68?!

Edited by yolo
Posted

dobro mozda malo preterujem  :lolol:  ali me vec duze vreme drzi trip da je robi najbolji zvezdin igrac koga sam gledao za mog aktivnog bivstvovanja na tribini (1975-1991) koga su samo vanfudbalske okolnosti sprecile da se taj oreol zaista materijalizuje. 

Posted (edited)

dobro mozda malo preterujem  :lolol:  ali me vec duze vreme drzi trip da je robi najbolji zvezdin igrac koga sam gledao za mog aktivnog bivstvovanja na tribini (1975-1991) koga su samo vanfudbalske okolnosti sprecile da se taj oreol zaista materijalizuje. 

Pa ili on ili DSP, nema treće. 

Drugo, pa nije umro čovek (Scholes) da je "bio" visok 1,68 :D

Edited by MancMellow