Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Svaka cast kako si od korektnog intervjua izvukao jednu recenicu koja onima koji ne procitaju clanak daje potpuno drugo znacenje :isuse:. Izgleda je Specijalni dobro prodrmao navijacki kavez Barselone.U ovom trenutku nemam ekipu. Moj tim ne igra. To je problem, to me više brine od zaostatka za Barselonom", rekao je Murinjo posle poraza u Sevilji."U prvom kao i u drugom poluvremenu izgledali smo katastrofalno. Bila je ovo totalno zaslužena pobeda Sevilje i totalno zaslužen poraz Reala. Bolje od ovog nismo zaslužili. Čestitam Seviljinim fudbalerima jer su učinili sve što je trebalo da bi nas pobedili""Ova utakmica nije se ničim razlikovala od našeg poraza kod Hetafea pre tri sedmice. Nije se naročito razlikovala ni od naše igre protiv Granade, osim što smo tada pobedili. Ne mislim da naša forma ima veze s bilo kakvim glasinama koje izlaze u javnost u poslednje vreme. Po meni je reč o stanju našega kolektivnog duha"

Posted
Svaka cast kako si od korektnog intervjua izvukao jednu recenicu koja onima koji ne procitaju clanak daje potpuno drugo znacenje :isuse:. Izgleda je Specijalni dobro prodrmao navijacki kavez Barselone.
:Dsto ti je kada si zaludjen Specijalnim...nego, nije mi samo jasno kako je prodrmao "kavez"? on neka nastavi niz i mogu mu podici spomenik u sred barselone. latino sapunica u RM...vec vidim naslov "nesrecna kristina napusta tim koji specijalni nema"tuga
Posted

Llorente minut nakon povratka na teren daje gol za izjednacenje protiv Espanyola. Lijepo.

Posted

Ludilo tekma, makar u drugom. Longo [interov klinac na pozajmici] dao gol za Espanyol, onda dobio drugi zuti zbog radovanja, nakon sto je prvi dobio kad je sprijecio igraca Athletica da izvede faul na svojoj polovini :isuse:Odlican volej Aduriza za 3:3

Posted

Atletiko 4-0 vodio Raja i sada je 4-3. Jos minut-dva...Delibasic cim je usao odmah 2 komada. Rasni Montenegrin!

Posted

Dobra partija Granade sinoć. Nisam gledao primeru par godina, izuzimajući klasiko, i ako je ono standardan prikaz ekipe iz donjeg dijela tabele, onda se igra baš dobar fudbal.

Posted

Niko da spomene Xavijev gol (:Hail:) i sabotažu meča Rayo-Real? :huh:

Posted

celu utakmicu je na sitno navlacio, pa nista, na kraju je morao malo jace...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...