Indy Posted May 31, 2020 Author Posted May 31, 2020 Vlasnici android smartfona (a i tableta) - ScrCpy je što kažu najbolja stvar posle sečenog hleba. (Isprobao sam to samo na linuxu, Mint, ali radi i za Windows i MacOS). Spoiler Apps na smartfonu mogu da se normalno koriste sa ekrana kompjutera, što prijatno olakšava život kad telefon nije pri ruci (recimo pristigne SMS na koji treba odgovoriti ili sl.) Pretpostavljam da nije od koristi za primanje poziva, pošto se duplicira samo ekran smartfona, kao i input (komande), ali ne i zvuk/mikrofon - tj. ovo još nisam isprobao, tačnije - ne treba mi, ali ne bi me čudilo da i to može. Malo je neprijateljski za korišćenje (napredne opcije se postavljaju sa "switch"-evima sa command line), međutim potpuno je besplatan, bez reklama i ne kopira informacije s telefona bilo gde (kao npr. AirDroid, koga zbog toga često klasifikuju i kao spyware). 1
Anonymous Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Easy Recovery Essentials (EasyRE) Pro zaista rešava odvratne situacije kad se sjebu fajlovi neophodni za podizanje Windows-a i onda se kompjuter zakuca prilikom podizanja sistema. ISO fajl, napravi se boot USB/DVD, klk miša i to je to. Svaka verzija Windows-a ima odgovarajući ISO.
Indy Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 (edited) Jel se to, da izvineš, plaća? Tj. vidim da je ono što bi meni trebalo cca 300 USD, pa malo češkam glavu... Edited August 10, 2020 by Indy
Anonymous Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Da, mada ima i free verzija, nisam probao. Skinuo 'narodnu'.
Krošek Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 avast je detektovao da je tvoj brauzer pokusao da otvori stranicu na domenu s3.amazonaws.com, koji je blokiran po difoltu u avastu. ako ti to iskace stalno, onda postoji neki malver koji cini da tvoj brauzer pokusava da otvori takve stranice, verovatno popape sa reklamama i sl. avast nije otkrio taj malver, vec samo njegov simptom, i na tebi je da nadjes taj nezeljeni program i uklonis ga.
Anonymous Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 On 1.12.2020. at 16:29, April said: Ljudi, ovo mi istrčava svaki čas. Šta činiti? Skini to smeće od free AV-a i stavi neki kršten antivirus.
April Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 15 hours ago, Anonymous said: Skini to smeće od free AV-a i stavi neki kršten antivirus. Može neka preporuka?
goofs Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 AVG sto se mene tice, ili Avira ako AVG jede puno performansa
radisa Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ja aviru koristm godinama i na sluzbenim i na privatnim mskinama... Nisam nezadovoljan...
Time Crisis Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ja za svaki Black Friday uzmem BitDefender za 20€ godišnje
renne Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 (edited) Ja samo Win Security i nikad problema Edited December 5, 2020 by renne
napadaj Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Kod mene kombinacija Kaspersky Free + Malwarebytes za povremena češljanja + uBlock Origin u browseru. Apsolutno ništa nije prošlo godinama.
goofs Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Dajte predlog za neki photo-organizer-viewer, nesto najbazicnije mi treba, da mogu da se lako i brzo otvaraju i skrolaju slike, da cita .RAW format i eventualno neka organizacija albuma. Godinama sam koristio ACDSee, sad vidim da je to otislo predaleko u nekog mastadonta sa editorom slika i nekim dzidza-bidzama, nista mi to ne treba.
Recommended Posts