Indy Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Meni palo na pamet (ako se to tako može nazvati) da bi bilo zanimljivo sad pročitati Godine raspleta. Sačuvajte mi tamo neki primerak kad dođem, dajem 99 dinara.
April Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Baneprevoz sajt je ugašen još u maju, pa me začudilo postavljanje teme tek danas.I ja pizdim zbog toga i pokušavam da nađem bilo koji sličan sajt.Izvesno da se većina banetovih pdf's nalazi na torrentima. Sad, kako se probiti do njih, nemam ideju.
koksy Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 samo mi je drago što sam na vreme otkrio taj sajt pa sam pokupio sve živo.naravno, teško je bilo očekivati da nađeš baš sve za čim tragaš ali nema sumnje da se radilo o ubedljivo najkompletnijoj besplatnoj biblioteci.al jbg, nije moglo do veka trajati tako da je ovo očekivano.
Jolly Roger Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 I ti, gagilija, jak si čitač, kad 3 meseca možeš bez knjige ;)Al' si kvaran... :DNa taj sajt se nije išlo svakodnevno, pokupiš tuce knjiga i miran si nekoliko meseci.
Sestre Bronte Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 ja sam svojevremeno, naleteo na torent, ali nema A
Indy Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ne znam zasto se zalite, jer evo sta kaze B92: Srpski čitaoci ne vole e-knjige
aram Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) skoro nadjoh ovo ali nije ni pregledno niti bas svi linkovi ferceraju. al' ko velim, eto vam pa vi vidite Edited August 12, 2012 by aram
Jolly Roger Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) Zbirka Retke knjigee-knjige, linkovi Edited August 12, 2012 by Jolly Roger
ultra plasticni Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Par dana pre samog gasenja, rekoh aj da skinem sta me zanima.Ako nekom nesto treba recite da dizem : )
Indy Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Vidim tamo imaš npr. Platona. Klasici ne bi trebalo ni da budu na udaru ovih knjigopolicajaca... toga svega ionako ima na projektu Gutenberg. Potpuno legalno. (Naravno, ne na srpskom... mada ima na grčkom).BTW. Project Gutenberg se dosta unapredio otkad sam ga poslednji put video pre jedno 10 godina. Sad nude knjige i u formatima kao epub i kindle.
Jolly Roger Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ovo sam nameravao da skinem, sada više ne mogu da nađem. :(
halloween Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Naišla sam na ovaj sajt pa da podelim, možda nekom zatreba.http://daninoc.com.ba/site/
bigvlada Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Lajbrri dženezis opet radi, a evo još jednog sličnog istočnoevropskog sajta za traženje knjiga: http://en.bookfi.org/
dekss Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 na serbianforum.org postoji download podforum. na njemu izmedju ostalog ima dosta knjiga.
teacher Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 ako može samo bez postavljanja direktnih linkova ka piratskim sadržajima. ako volite knjige, kupite ih ili kradite po knjižarama.
Recommended Posts