Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

A Avalski toranj? Tamo kao nema antene? I to treba rusiti

pa da. i branu na djerdapu. to je sve sam armirani beton, dakle sa celicnom strukturom unutar sebe,

a svi znamo cemu te strukture sluze, ko ih koristi i u kakve svrhe...

Posted

al ne prestajem da smejem ovome celo vece.

zamisljam ludake kako nakon uspesnog rusenja "haarp antene" spremaju obracun i sa kemtrejlovima, sabotazoma na surcinskom aerodromu.

ja zamishljam koliko sad vojsci treba da primeti da joj je srushen relej ^_^

Posted

ima super tema na jednom forumu, samo ja ne znam kako se stavlja link u spoiler, ali covek objasnio pseudonauku i teorije zavere, i kako se s njima nositi u diskusijama. znam da je 'zabranjeno" reklamirati druge forume, pa nek mi neko objasni kako da napravim spoiler.

Posted

Jbt, ona emisija je 1 vrh. Prof dr ce gostovati i u sledecoj a najava glasi:

"Pozivamo vas da sledece nedelje budete u studiju kako bi analizirali s jedne strane ovaj udar i meteoroloski rat koji je izveden nad Srbijom a razgovaracemo i o okultnim dimenzijama koje su sada veoma vidljive u svetu, to se vidi preko pobednika Eurosonga. Znaci, pred milionskim auditorijumom sirom sveta izvode se okultne operacije, satanisticki rituali i kako vidimo, nakon toga se sve to mandatorno inpostira u vidu politicke korektnosti. I o tome cemo govoriti kako se sprovodi citav niz operacija nad veoma malom decom u tom smislu"

Posted

pa da. i branu na djerdapu. to je sve sam armirani beton, dakle sa celicnom strukturom unutar sebe,

a svi znamo cemu te strukture sluze, ko ih koristi i u kakve svrhe...

+ sto od brane odlaze dalekovodi. Celicni su a napajaju se strujom,

Posted

"Pozivamo vas da sledece nedelje budete u studiju kako bi analizirali s jedne strane ovaj udar i meteoroloski rat koji je izveden nad Srbijom a razgovaracemo i o okultnim dimenzijama koje su sada veoma vidljive u svetu, to se vidi preko pobednika Eurosonga. Znaci, pred milionskim auditorijumom sirom sveta izvode se okultne operacije, satanisticki rituali i kako vidimo, nakon toga se sve to mandatorno inpostira u vidu politicke korektnosti. I o tome cemo govoriti kako se sprovodi citav niz operacija nad veoma malom decom u tom smislu"

josh ako bude govorio o tome kako se srbi kache direktno na kosmichki autoritet :D

Posted

uuuu to mora da se isprati!

kad je to tacno, da turim u schedule?

Posted (edited)

Trebalo bi da bude 24. maja, ne znam u koliko sati

Serem, znam - 

СУБОТА:
  • 14:00-16:00ч емисија Инфоратници. Емисију уређује и води мр Биљана Ђоровић
Edited by ficfiric
Posted

ima super tema na jednom forumu, samo ja ne znam kako se stavlja link u spoiler, ali covek objasnio pseudonauku i teorije zavere, i kako se s njima nositi u diskusijama. znam da je 'zabranjeno" reklamirati druge forume, pa nek mi neko objasni kako da napravim spoiler.

Samo stavis ove tagove

[ spoiler ] [ /spoiler ], naravno bez razmaka, a mozes i da kliknes na trece dugme u prvom redu (nesto zelenkasto ima na njemu) i u padajucem meniju izaberes Spoiler

i pojavice ti se spojler

Posted

hvala ficfiric, sad cu da probam

Posted

valjda sam uspela. ima puno da se cita, ali je jako zanimljivo jer koliko sam skapirala na tom forumu su se vodile takve rasprave i na kraju je nekom od ovih sto nisu poklonici teorija zavera prekipelo i tako je nastala ova tema. ja bih volela da ovo mogu da sazmem u 10ak recenica jer sam poslovno povezana s ljudima koji non stop sharuju gluparije tipa haarp, stop vakcinama, i hajde sto mi je dosadilo vise da to gledam, vec sto su sad poceli i meni bliski ljudi da se primaju na te price. e sad ja niti sam lekar, niti se bavim naukom, i ne mogu da se pozivam na svoju struku, stoga mi je ova tema korisna.

Posted

Dvojac Dejan Ristanović i Voja Antonić :)  Treba ih puštati na TV po čitav dan u borbi protiv primitivizma, neznanja i gluposti u Srbalja.

Posted

valjda sam uspela. ima puno da se cita, ali je jako zanimljivo jer koliko sam skapirala na tom forumu su se vodile takve rasprave i na kraju je nekom od ovih sto nisu poklonici teorija zavera prekipelo i tako je nastala ova tema. ja bih volela da ovo mogu da sazmem u 10ak recenica jer sam poslovno povezana s ljudima koji non stop sharuju gluparije tipa haarp, stop vakcinama, i hajde sto mi je dosadilo vise da to gledam, vec sto su sad poceli i meni bliski ljudi da se primaju na te price. e sad ja niti sam lekar, niti se bavim naukom, i ne mogu da se pozivam na svoju struku, stoga mi je ova tema korisna.

E bas ti hvala za ovo, odoh da na miru gustiram. Zbogom produktivnosti danas

Posted (edited)

E bas ti hvala za ovo, odoh da na miru gustiram. Zbogom produktivnosti danas

da, super. proglashavam kolaps nauke u srbalja i odlazim u sumrak ka chitanju <_<

mislim stvarno, sto niste chekali petak makar ^_^

edip. i josh jednom, vec sam pochela, bash vam hvala <_<

Edited by gospa buba
Posted

Trebalo bi da bude 24. maja, ne znam u koliko sati

Serem, znam - 

СУБОТА:
  • 14:00-16:00ч емисија Инфоратници. Емисију уређује и води мр Биљана Ђоровић

to neka fora kao emisija koju vodi Alex Jones??