Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pre nedelju dana sam razgovarao sa izuzetno elokventnim poznanikom. Normalni stavovi, trezven, pametan.

U jednom trenutku priča o svom detetu i izgovara rečenicu "moram da pronađem nekog dobroh homeopatu, da lečim dete, da ga sklonim od ove medicine. VIdiš šta su uradili deci". 

Ja:  :huh:

bilo mi glupo bilo šta da izgovorim. Njegovo dete, ko sam ja da mu govorim da greši. 

Edited by pacey defender
  • 1 month later...
Posted

VIdiš šta su uradili deci". 

Ja bih pitala šta?

Posted (edited)

Ja bih pitala šta?

:sleep:klik (references: ivy, teorije zavjera (oni nas truju) posted 11. april 2014. 17:55:12)

Edited by superkikiriki
Posted

Ja bih pitala šta?

ma tu nema poente polemisati. red anegdota (dete mog kolege s posla, komšijin nećak), pa red "informacija" gde nisi ravnopravan jer ne možeš momentalno prikupiti kontraargumente koji dekonstruišu "činjenicu". 

zapravo, polemika sa teoretičarima zavere jedino ima smisla ovako, na forumu :). Sve napisano crno na belo, nema edita nakon 15 minuta. I imaš vremena da istražiš to što se tvrdi. 

• 3 weeks later...
Posted
Carl BildtVerified account

‏@carlbildt

Perhaps @McFaul underestimating force of Putin's new anti-Western and anti-decadent line. Building on deeply conservative orthodox ideas.

u prevodu pešićkine pravde.rs   :fantom:

Карл Билт, министар спољних послова Шведске (и некадашњи високи представник УН и ЕУ у Б и Х), изјавио је пре три дана да је Русија 90-тих била боља држава него данас, јер је стремила демократији и западним вредностима, а данас стреми православљу.

- У данашњој Русији ситуација је много гора. Путин демонстрира приврженост не међународним вредностима, већ православним. Његова подршка Асаду у Сирији може се објаснити тиме што је Асад штитио православне у Сирији. Поред тога, православље је опасније од исламског фундаментализма и због тога представља највећу опасност за западну цивилизацију.

• 2 weeks later...
Posted

Сваком програмеру кад тад дође да назива муштерију којекаквим именима, пре свега мислећи на бриткост ума и брзину капирања. Али програмер то никад неће рећи муштерији у лице, а још мање написмено.

А пази ово... паковање чоколаде, "20% гратис". Очекивао сам неку масу дељиву са 12... јер ако је стандардно паковање 100 или 200 грама, онда кад се дода 20% фрај има да се добије 120 или 240 грама. Није него, ово је 200 грама.

Дакле стандардно паковање је 166 грама. Увек било. Никад није било паковања од 200 грама док Кандит није измислио да на 166 може да се дода 20%.

Или је можда цена умањена за 16,6%?  Можда, али ваљда би тако написали.

Posted

I, logično, kreću.

IZGOREĆEMO: Zbog HAARP-a u Srbiji toplotni udar i do 60 C!

Kao mogući uzročnik naglog „divljanja“ klime pominje se i HAARP antenski sistem koji se nalazi i u Srbiji, tačnije u mestu Beljina kod Barajeva a nadomak Beograda

LJUDI , PA OVO NIJE PROBLEM UNISTITI . PICKIN DIM.
DAJEMO VUCICU ROK DO PONEDELJKA U 12.00 19 05 2014.AKO NE REAGUJE
SAMO ORGANIZOVANJE NARODA I PRAVAC BARAJEVO. NEMOJ DA NAM STAJETE NA PUT
JER STE ONDA PROTIV NARODA , A TO ZNACI HAOS.A UJEDNO KRAJ OVOGA SISTEMA.

Posted

Сваком програмеру кад тад дође да назива муштерију којекаквим именима, пре свега мислећи на бриткост ума и брзину капирања. Али програмер то никад неће рећи муштерији у лице, а још мање написмено.

А пази ово... паковање чоколаде, "20% гратис". Очекивао сам неку масу дељиву са 12... јер ако је стандардно паковање 100 или 200 грама, онда кад се дода 20% фрај има да се добије 120 или 240 грама. Није него, ово је 200 грама.

Дакле стандардно паковање је 166 грама. Увек било. Никад није било паковања од 200 грама док Кандит није измислио да на 166 може да се дода 20%.

Или је можда цена умањена за 16,6%?  Можда, али ваљда би тако написали.

isto ti je i sa imlekovim mlekom/jogurtom i jelen plastičnim pivom. gledam flašu i mislim, trebalo bi da je 1.2 litra. ne, litar, a cena veća od cene susednih.

Posted

isto ti je i sa imlekovim mlekom/jogurtom i jelen plastičnim pivom. gledam flašu i mislim, trebalo bi da je 1.2 litra. ne, litar, a cena veća od cene susednih.

ulazim juče u Maxi tj. onaj njihov "Shop and go" i na ulazu velikim slovima sniženje Medeno srce, velika cena 105,99 din. Kad pogledam malo iznad šta piše za staru cenu - 106,99 din

Posted

Brate mili 40 iljada... Meni se sve cini da ce haaaarp uci u one normalne, podrazumevajuce zavere, kao sto je Vatikan protivu Srbije. Jos ce da nadju neku nesrecnu antenu i da je lincuju ni krivu ni duznu.