Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaglupljivanje nacije

Featured Replies

Vidim da si i ti naseo na fotomontazu. Kada je prva fotografija procurila u javnost, americka vojska je montazom na ostale fotografije ubacila turiste da bi javnosti sve predstavila kao nesto nebitno - sala, komika. Obratiti paznju na odsjaj na celu "turistkinje" iako se nalazi u zatvorenoj kabini.

• Replies 1.9k
  • Views 222.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pacey defender
    pacey defender

meni ova vest bas smrdi na jezicku asimilaciju. radi se o porodici koja se "vratila" u Hrvatsku, mislim da je ocigledno sta to u kontekstu Hrvatska-Srbija znaci. I sad devojcica, rodjena u Srbiji od r

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Ovo kao da je Njuz a ne HRT. Gledas i ne verujes:     https://www.facebook.com/HRTvijesti/posts/1898642423626852

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Vidim da si i ti naseo na fotomontazu. Kada je prva fotografija procurila u javnost, americka vojska je montazom na ostale fotografije ubacila turiste da bi javnosti sve predstavila kao nesto nebitno - sala, komika. Obratiti paznju na odsjaj na celu "turistkinje" iako se nalazi u zatvorenoj kabini.
i slika pod iako na njemu nema nista.

Edited by exTRaGluv

Kako si ti samo naivan ;) .... balast, kako da ne. :sleep:

dis - stavices kupus

jos od 94 nas znaci zaprasuju.

Ja mislim da su avion izmislili samo da bi bili u mogucnosti da nas zaprasuju. Ranije su za to koristili specijalno dresirane golubove, ali su kanistercici koje su oni mogli da nose bili jako malog kapaciteta. Mislim i da se neopravdano zanemaruju svici. Ocigledno je da su im dupeta puna osiromasenog uranijuma.Posle ovih slika, jasno je da je sumnjivo sve sto leti. Cak i Supermen.

• Author
DOKAZANO: Menjaju klimuEvo i "dokaza":http://www.youtube.com/watch?v=DXZhyf57Xyc&noredirect=1

Dajte malo GMO, smorio kemtrejl.

• Author

Ima i to, ali smo se spasili.GMO

Nisam ni kliktao na link, vec sam umreo od smeha sa Rtnjom / centrom vanzemaljskog zivota. Meni dosta! :lolol:

Ima i to, ali smo se spasili.GMO
Poprilično glupo je porediti priču o GMO i kemtrejl teoriju.Pored kontroverzi oko štetnosti GMO hrane, postoje i brojni dokazi o štetnom uticaju uzgajanja GMO useva na životnu sredinu.Tu se ne radi o paranoji par zaluđenika, već o ozbiljnim problemima. Nije mi jasno zašto se to stavlja u isti kontekst, sa nekim glupostima.P.S.Maskiranog drveća™ ima i drugde po gradu. Mada bih to nazvao dekorisanim stubovima, jer se sasvim jasno vidi da se radi upravo o dekoraciji, a ne skrivanju. Da neko napravi onakvu plastičnu jelku ne bi je prodao ni za 50 din.

Edited by duma

Tema o GMO je OK tema, ali ono s linka je ridikulozno.