Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Vidim da si i ti naseo na fotomontazu. Kada je prva fotografija procurila u javnost, americka vojska je montazom na ostale fotografije ubacila turiste da bi javnosti sve predstavila kao nesto nebitno - sala, komika. Obratiti paznju na odsjaj na celu "turistkinje" iako se nalazi u zatvorenoj kabini.

Posted (edited)
Vidim da si i ti naseo na fotomontazu. Kada je prva fotografija procurila u javnost, americka vojska je montazom na ostale fotografije ubacila turiste da bi javnosti sve predstavila kao nesto nebitno - sala, komika. Obratiti paznju na odsjaj na celu "turistkinje" iako se nalazi u zatvorenoj kabini.
i slika pod iako na njemu nema nista. Edited by exTRaGluv
Posted

Kako si ti samo naivan ;) .... balast, kako da ne. :sleep:

Posted

Ja mislim da su avion izmislili samo da bi bili u mogucnosti da nas zaprasuju. Ranije su za to koristili specijalno dresirane golubove, ali su kanistercici koje su oni mogli da nose bili jako malog kapaciteta. Mislim i da se neopravdano zanemaruju svici. Ocigledno je da su im dupeta puna osiromasenog uranijuma.Posle ovih slika, jasno je da je sumnjivo sve sto leti. Cak i Supermen.

Posted

Nisam ni kliktao na link, vec sam umreo od smeha sa Rtnjom / centrom vanzemaljskog zivota. Meni dosta! :lolol:

Posted (edited)
Ima i to, ali smo se spasili.GMO
Poprilično glupo je porediti priču o GMO i kemtrejl teoriju.Pored kontroverzi oko štetnosti GMO hrane, postoje i brojni dokazi o štetnom uticaju uzgajanja GMO useva na životnu sredinu.Tu se ne radi o paranoji par zaluđenika, već o ozbiljnim problemima. Nije mi jasno zašto se to stavlja u isti kontekst, sa nekim glupostima.P.S.Maskiranog drveća™ ima i drugde po gradu. Mada bih to nazvao dekorisanim stubovima, jer se sasvim jasno vidi da se radi upravo o dekoraciji, a ne skrivanju. Da neko napravi onakvu plastičnu jelku ne bi je prodao ni za 50 din. Edited by duma
Posted

Tema o GMO je OK tema, ali ono s linka je ridikulozno.