Прслин Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) едит: дупли (ко се мача лаћа...) Edited November 4, 2012 by Праслин
radisa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Коју ћете особу прво да питате, такмичару Зугурош?Oliver Mlakar, Kviskoteka....O.M: Osoba A predstavite se....Osoba A: Ja sam Mile Budak, koljač iz Jasenovca...O.M: Primite si kamu i zakoljite osobe B i C...Osoba A: Ne mogu, meni je tako neprijatno....O.M: Osoba B predstavite se....Osoba B: Ja sam Mile Budak, koljač iz Jasenovca...O.M: Primite si kamu i zakoljite osobe A i C...Osoba B: Ne mogu, meni je tako neprijatno....O.M: Osoba C predstavite se....Osoba C: Ja sam Mile Budak, koljač iz Jasenovca...O.M: Primite si kamu i zakoljite osobe A i B...Osoba C: Sa zadovoljstvom.....Minut kasnije, lipti krv, publika aplaudira, A i B iskasapljeni....Mlakar: Budete nam sada otkrili svoj pravi identitet.....Osoba C: Ja sam Nikola Kalabić, geometar iz Valjeva!!!!!!!!!
Sestre Bronte Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Zaglupeli smo softver totalno, a posle kažu da glupost nije prelazna.
pere urban x Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja ovo nisam mogao ni da kvotujem kako dolikuje koliko je glupo.
Libero Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 bskoristiš je jer ti je potrebna- tebi i možda još 2% ljudi- šta će to znanje lekaru, filozofu, apotekaru, sudiji, policajcu, trgovcu itd itd http://www.amazon.com/Super-Crunchers-Thinking-Numbers-Smart/dp/0553805401
Aineko Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ja se bez tejlorovog reda ne dizem ujutru mesto sklekova. Meni ujutro više prija Makloren, Tejlora obično radim pre spavanja.dodjem na topik pirgodnog naziva da odmorim mozak izmedju dva ispita i vi potegnete Tejlora i Meklarena? (doci ce mi glave obojica u cetvrtak. nego to se kod nas tako prevodi: red - series?)
noskich Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) Nema zavere, samo pogledati koncentraciju bogatstva: http://en.wikipedia....ution_of_wealthIn 2007 the richest 1% of the American population owned 34.6% of the country's total wealth, and the next 19% owned 50.5%. Thus, the top 20% of Americans owned 85% of the country's wealthOva koncentracija je jos kudikamo gora u Kini, sad ne mogu da nadjem link, citao sam o tome.Dve najvece i najuticajnije privrede sveta u kojima 1% (u Kini je u pitanju oko 0.2%) stanovnistva vodi igru.I nema sanse da ce tih 1% da se organizuju da brane i pospesuju svoje interese. Svako ko tvrdi drugacije je konspirant. Edited November 5, 2012 by noskich
Amelija Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 nego to se kod nas tako prevodi: red - series?kod nas se kaže red ono što se na engleskom kaže series, damada ja uz jutarnju kaficu najbolje volim diferencijalne jednačine :fantom:inače to šta će kome kad trebati u životu nikad se ne zna, a formule kao takve se zaborave ako se ne koriste, ali se vrlo lako podseti na njih iz knjiga (ili puškica :P) ako se svojevremeno naučila suština
Venom Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 To je tacno. Samo sto je problem sto se u skolama uglavnom ne uci sustina, vec se vezba resavanje zadataka.
gone fishing Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 +1e a onda dođete na faks i odjednom ste u čarobnoj zemlji hiljadu zašto - hiljadu zato gde će vas asistenti naučiti da mislite ili vam neće dati ni vežbe da odradite a kamoli da dođete do ispita
JozoMujica Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jeste da je Istok objavio, ali je jako i do samog kraja.
Frile Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jeste da je Istok objavio, ali je jako i do samog kraja.Izgleda da je Istok rešio da svoj uticaj usmeri ka odglupljivanju nacije:http://istokpavlovic.com/beleske/gmo-hranaRespect! Uticajno do kraja!
fonTelefon Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 To je tacno. Samo sto je problem sto se u skolama uglavnom ne uci sustina, vec se vezba resavanje zadataka.Docim se matematika najbolje uci radeci sklekove i zgibove.
Lezilebovich Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) A što nema uže Srbije u toj Velikoj Srbiji ? Nas niko neće Edited November 6, 2012 by Lezilebovich
Recommended Posts