Weenie Pooh Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) E, ali nije u redu da meni ostane samo taj kvadrat binoma, to je bezveze, to sam mogao sam da izvedem! a puta (a+b) + b puta (a+b), big deal :mad:Ovo što gone fishing kaže nema mnogo smisla. Mislim da sam podjednaki broj puta koristio Pitagorinu teoremu ili računao zapreminu kupe koliko sam i kvadratne jednačine rešavao. Dakle, ukusi su u pitanju kad tvrdiš ovo ti treba, ovo ti ne treba "u životu". Edited November 4, 2012 by Weenie Pooh
Sestre Bronte Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ja svako jutro rešim po jednu kvadratnu jednačinu, ponekad i sa svim nepoznatim
fonTelefon Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ja se bez tejlorovog reda ne dizem ujutru mesto sklekova.
Đipalo Junuz Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ja se bez tejlorovog reda ne dizem ujutru mesto sklekova.Meni ujutro više prija Makloren, Tejlora obično radim pre spavanja.
Hamlet Strašni Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 bskoristiš je jer ti je potrebna- tebi i možda još 2% ljudi- šta će to znanje lekaru, filozofu, apotekaru, sudiji, policajcu, trgovcu itd itdJa sam pravnik i često koristim matematiku. Procenti, površine, proporcije, formule u ekselu...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Hamlet Strašni Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 bskoristiš je jer ti je potrebna- tebi i možda još 2% ljudi- šta će to znanje lekaru, filozofu, apotekaru, sudiji, policajcu, trgovcu itd itdJa sam pravnik i često koristim matematiku. Procenti, površine, proporcije, formule u ekselu...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
bergasa19 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ojjj posteni ljudi koji citate ovaj plemeniti topik ne verujte ni rec napisanu na ovih zadnjih par strana. Gomila placenika dosla da nam objasnjava matematiku iz takozvanog i nicimizazvanog prosvetiteljstva. Da da, kako da ne <_<
Прслин Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) Ja sam pravnik i često koristim matematiku. Procenti, površine, proporcije, formule u ekselu...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2 Edited November 4, 2012 by Праслин
pere urban x Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja sam pravnik i često koristim matematiku. Procenti, površine, proporcije, formule u ekselu...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Прслин Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Коју ћете особу прво да питате, такмичару Зугурош?
gone fishing Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja sam pravnik i često koristim matematiku. Procenti, površine, proporcije, formule u ekselu...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2znači od matematike koristiš tačno ono što sam ja i napisao da je dovoljno znanje za 98% ljudi
Recommended Posts