Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted (edited)

E, ali nije u redu da meni ostane samo taj kvadrat binoma, to je bezveze, to sam mogao sam da izvedem! a puta (a+b) + b puta (a+b), big deal :mad:Ovo što gone fishing kaže nema mnogo smisla. Mislim da sam podjednaki broj puta koristio Pitagorinu teoremu ili računao zapreminu kupe koliko sam i kvadratne jednačine rešavao. Dakle, ukusi su u pitanju kad tvrdiš ovo ti treba, ovo ti ne treba "u životu".

Edited by Weenie Pooh
Posted

ja svako jutro rešim po jednu kvadratnu jednačinu, ponekad i sa svim nepoznatim

Posted

ja se bez tejlorovog reda ne dizem ujutru mesto sklekova.

Posted
ja se bez tejlorovog reda ne dizem ujutru mesto sklekova.
Meni ujutro više prija Makloren, Tejlora obično radim pre spavanja.
Posted
bskoristiš je jer ti je potrebna- tebi i možda još 2% ljudi- šta će to znanje lekaru, filozofu, apotekaru, sudiji, policajcu, trgovcu itd itd
Ja sam pravnik i često koristim matematiku. Procenti, površine, proporcije, formule u ekselu...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Posted
bskoristiš je jer ti je potrebna- tebi i možda još 2% ljudi- šta će to znanje lekaru, filozofu, apotekaru, sudiji, policajcu, trgovcu itd itd
Ja sam pravnik i često koristim matematiku. Procenti, površine, proporcije, formule u ekselu...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Posted

Ojjj posteni ljudi koji citate ovaj plemeniti topik ne verujte ni rec napisanu na ovih zadnjih par strana. Gomila placenika dosla da nam objasnjava matematiku iz takozvanog i nicimizazvanog prosvetiteljstva. Da da, kako da ne <_<

Posted (edited)

Edited by Праслин
Posted

Posted

e pa pravnici, na pravoj ste temi

Posted
oliver-mlakar.jpgКоју ћете особу прво да питате, такмичару Зугурош?
Posted
znači od matematike koristiš tačno ono što sam ja i napisao da je dovoljno znanje za 98% ljudi :thumbsup:
Posted

ne mogu ja opet te kajkauske popeuke :isuse: