Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
Može se o tome, na primer, čuti i od profesora na Mašinskom fakultetu u Beogradu, što je svojstveni paradoks
A ironija je potpuna kada pogledaš spisak domaćih inženjera koji su učestvovali u Apolo programu. npr. Srbislav Živanović, koji je radeći u belovim laboratorijama, učestvovao u konstrukciji moon buggy-ja.
Posted

Ovo sa obrazovanima moram da potvrdim. Neki javno, neki skrivajuci al znam dosta njih koji veruju u svako nadrilekarstvo i teoriju zavere.

Posted

Испитати наводе о кемтрејлсу над Србијом15.10.2012 СаопштењаПредседник Синдиката српске полиције, Глишо Видовић затражио је данас од Председника Владе и Министра унутрашњих послова Вице Дачића, да испита наводе грађана и медија о постојању кемтрејлса над Србијом.У допису Дачићу, синдикат наводи: „Велики медија у Србији о овом проблему отворено говоре и наводе да специјално адаптирани авиони, под маском комерцијалних летова над небом Србије, на млазницама на репу или крилима авиона испуштају отровне хемијске агенсе као што су: вируси и вирусни фрагменти, нервни отрови, тешки метали попут алуминијума и баријума, микроорганизми, пестициди и радиоактивне материје, дехидриране људске ћелије, фибризне филаменте и др.kemtrejls-1350246754-219218.jpgКако медији наводе, крајем прошлог месеца шведске власти су признале да су кемтреилс стварни а не неке теорије завере.Оваквим писањем медија, и позивањем да грађани Србије шаљу своја искуства и фотографије све више се уноси узнемирење и панику међу становништвом. Шире се гласине а путем јавног поговарања повезује овогодишња суша, алармантан број канцерогених обољења међу становништвом као и пораст других болести са појавом кемтрејлса над Србијом.На интернет форумима и социјалним мрежама о овој теми се воде разне дискусије у коме учествују и запослени у МУП.Сложићете се да оваква писања и јавно изнета искуства грађана све више доприносе јавној несигурности и повећању панике и небриге руководства државе за ове проблеме и здравље нације.С тим у вези, сматрамо да је неопходно и што хитније, оформити државну комисију састављену од стручњака која ће испитати наводе о постојању кемтрејлса над Србијом а јавност обавестити о резултатима истраге и предузетим мерама у циљу отклањања опасности.У противном, ћутање државе и њених институција допринеће масовној паници и хистерији становништва, медији ће о овоме писати у циљу повећања својих тиража а грађани ће испредати приче и стварати даље теорије завере.“ – Потписује Глишо Видовић – Председник синдиката.
Posted

Svaka emisija Olivere Jovicevic je zaglupljivanje nacije.

Posted
"veliki medija" carski zvuči u ovom kontekstu :D
Posted
На интернет форумима и социјалним мрежама о овој теми се воде разне дискусије у коме учествују и запослени у МУП.
C, c, c, rasejani, pa ti si pajkan?! evilsmile.gifA najbolje volem "diskusije u kome ucestvuju"! Sve je na nivou, mada su fakti ipak najjaci.
Posted

Bilo bi dobro napisati neku dežuovićevsku parodiju na ovu temu koja bi počela ovim vicom:

Dođe načelnik SUP-a u ministarstvo na sastanak s ministrom. Ovaj ospe paljbu na njega da je njegova stanica najgluplja i najneobrazovanija i da pod hitno moraju da se kulturno uzdignu.Načelnik pocrveni, oćuti i ode nazad u stanicu. Tu počne da viče na policajce kako su oni glupi i da ceo grad bruji o tome.
  • Zbog svega toga morate da se obrazujete - reče on. - Zato večeras hoću da vas vidim ispred konja u 20 sati, idemo na Figarovu ženidbu.

u 19.55 pojavljuje se on tamo i ima šta da vidi: policajci s familijama u kolu, barjak se vije, harmonika svira, a prasići nataknuti na ražnju vise. Uhvati se načelnik za glavu i iz sveg glasa počne da se dere na policajce:

• Glupani jedni, Figarova ženidba je opera, a ne svadba! Stvarno ste glupi kao noć!

Na to će jedan od policajaca:

• Ajde, šefe, ćuti tu. A kada si ti na Labudovo jezero otišao u kupaćim gaćama?

Posted

"Vica Dacic" bi mogao da bude novi "Tadi".

Posted

(gledati Aliena dok ide sledeci tekst...)

Ja sam, nesmotreno i nepažljivo, bez rukavica, pokušala da je skinem, ali se lepila i razvlačila, obavijala mi se oko ruku
Ovo postaje sve bolje :kralj:
Posted

hmm, po glavi mi se motaju Vels i marsovci :)Stanje nacije je zrelo za jednu radio dramu.

Posted (edited)

Ja samo zamisljam nekog viljusku koji svakog jutra trci na kiosk da sazna kako mu jos truju narod, porodicu, decu i citajuci kipti spreman da se lansira kao ljudski projektil i obori neki od zlikovackih aviona.

Edited by Eraserhead
Posted

od ovakvog punjenja glava glupacima do "glasali smo svi za ne" referenduma kojim sami sebi sipamo bombe na glavu, nije dug put.

Posted

gde cu s ovim treshom nego na zaglupljivanje nacije:kako su masoni od prosvetiteljske napredne misli dosli u ovaj cabar, sta je ovo?http://fakti.org/serbian-point/braco-skinite-povez-sa-ociju-sveta-da-realno-vidi-srbenisam znala da je ovaj seljacina- pedofil glavni u nacionalnoj hijerarhiji

Posted

meni super zvuci ovo 'grandkomanderi'. to su sigurno nindze.