Jump to content

Zaglupljivanje nacije

Featured Replies

"ja kao nanobiotehnolog..."

• Replies 1.9k
  • Views 214.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pacey defender
    pacey defender

meni ova vest bas smrdi na jezicku asimilaciju. radi se o porodici koja se "vratila" u Hrvatsku, mislim da je ocigledno sta to u kontekstu Hrvatska-Srbija znaci. I sad devojcica, rodjena u Srbiji od r

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Ovo kao da je Njuz a ne HRT. Gledas i ne verujes:     https://www.facebook.com/HRTvijesti/posts/1898642423626852

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Ziv nisam dok ne saznam sta na ovu temu ima da kaze nas proslavljeni centar, Duci Simonovic. Sigurno ima dosta toga.

I ti si neki ubačeni element... inače bi znao da Duci nije igrao centra...

U politici nedeljni dodatak o haarpu, SEDAM :Hail: OZBILJNIH :Hail: tekstova: http://www.politika....index.1.sr.html

Edited by Shan Jan

Немамо сазнања ни индикација да је повећан број одлазака код психијатра”, каже нам др Иван Сретеновић, директор Дома здравља у Барајеву, који је и шеф службе хитне помоћи који често обилази Бељину и друга села ове општине
A trebalo bi, ne samo u Barajevu.U duhu toga: Kurir: Evo dokaza da nas truju s neba
Udisanjem takođe ubacujemo u organizam te nanočestice, koje nas razaraju iznutra, pa dete nisam smeo da izvedem na igralište danima, a i to mi nije neka garancija da ćemo se zaštiti - priča uznemireni građanin moleći nas da nastavimo da upozoravamo građane i informišemo ih o opasnosti od „kemtrejlsa“.
Jadno dete uznemirenog građanina, koji je očigledno dobro upoznat sa prirodom nanočestica.Ali, evo rešenja:
Da bismo se zaštitili od posledica zaprašivanja, potrebno je koristiti zeolit, potpuno prirodan mineral, koji je netoksičan i bez nuspojava i potpuno se eliminiše iz tela četiri do šest sati nakon uzimanja.
I koliko vidim, moćan neki mineral, raste kosa ćelavima i penis se povećava!

Zeolit Homozel pomaže kod : Poboljšanja imuniteta i metabolizma! Uvećanog šećera! Gastritisa i mučnine u želudcu! Povišenog krvnog pritiska! Triglicerida i holesterola u krvi! Uvećane prostate! Peska ili kamena u bubrezima ili žuči! Bezbolno ih topi i izlučuje. Uvećane i masne jetre! Artritisa i gihta ! Sprečava razvoj arterioskleroze ! Sprečava komplikacije dijabetesa ! Dovodi do gubitka mučnine ! Nadutost kod zapaljenja i ciroze jetre ! Psorijaze, seboreje i herpesa! Kožnih bolesti ! Gljivičnih oboljenja i ekcema Radioaktivne kontaminacije! Kao prevencija karcinoma! Podmlađivanje i dugovečnost! Rana, opekotina i operacija. U Kozmetici!

Edited by gotivac

Evo i slike. Ovim nas truju! U potpisu slike lepo pise: Umesto sedišta, u avionima drže otrovekemtrejls-1350246767-219220.jpg

Njiva kod Brusa, pasus u Kuriru, website sa dobrim SEOom i eto ideje za biznis :kralj:

^^Argumenti su carski... neko je morao da visi pored njega i snima :D

Ne bih mogao da kažem da sam 100% siguran, ali sam vrlo ubeđen da nije trolovanje u pitanju. Bar ne u ovom konkretnom slučaju. :)Inače, u mom okruženju nije zanemarljiv procenat ljudi koji vrlo lako padaju na teorije zavere. Da svar bude gora, još je izraženija kod fakultetski obrazovanih ljudi. A moon landing hoax je među favoritima. Može se o tome, na primer, čuti i od profesora na Mašinskom fakultetu u Beogradu, što je svojstveni paradoks. :D