gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 pa to. bilo je deo regularne knjizevnosti kod nas.
Moća Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 E sd će izedeš golem ćutek!Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Meni jedna bugarka sa kojom sticajem okolnosti radim, kaže da makedonce ne razume ništa! .... Shiit has hit the fan!
mlatko Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Meni jedna bugarka sa kojom sticajem okolnosti radim, kaže da makedonce ne razumem ništa! .... Shiit has hit the fan! това е планътInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
omiljeni Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 16 hours ago, adam said: jebote - gruntovcani! dudek i regica! ja sam to sve razumeo. kad sam bio klinac i ziveo u zagrebu cuvala me zena iz tih krajeva koja je tako pricala. i obozavao sam je. odmah se vratim u to vreme. steta sto je serija iznimno dosadna. a pokusali su da je prodaju kao neki humor. kao i onu babu sto je vitlala metlom i drzala monologe koji bi trebali biti smesni. marica hrdalo. nista to nije bilo smesno. samo se krevelje bezveze. al malo misto je magija. smoje genije! ja to i sad malo-malo pa pogledam. ne sve odjednom al uhvati me neki neizdrz pa pogledam par epizoda da me zelja mine. meni Gruntovčani super. Dudek mi je genijalan lik. 1 1
Reaktor Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 4 hours ago, Tihajeza said: Nije sd, nego sg. 2
pacey defender Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 RIP, profesore :( Spoiler Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao. Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim.
gospa buba Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 jovan "zima-babi-bre" deretic srela sam ga pre par meseci naulici, pitao me koliko je sati i gde je hotel jugoslavija. imala sam utisak da je zeleo i da se porazgovara, al dodje mi prevoz ono shto je sigurno, verovao je u koronu, maska rukavice, sve po propisu
levi Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 debilizacija nacije falsifikat level crveni dresovi u Montevideu 1
Mercuzzio Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Spojili Sinišu, Ivicu Dačića i Lutovca u jednog čoveka 1
Recommended Posts