Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
Just now, gospa buba said:

nisi ranije gledao gruntovchane?

to je shtogod :hihi:

Nikad cuo gospo. Sumnjam da su bili na RTS posle rata... A TV ne gledam od 2003, osim fudbala.

Posted
3 minutes ago, Meazza said:

Sad sam nasao na youtube

tenor.gif

Posted (edited)
2 minutes ago, Meazza said:

Nikad cuo gospo. Sumnjam da su bili na RTS posle rata... A TV ne gledam od 2003, osim fudbala.

bili su na hrt-u posle rata, ali verujem da je i njima vecinski prilichna muka :lolol:

kad je emitovan original mi smo bili mali deca, ali to je bila gledana stvar. mislim da sam skoro pominjala, na moru pre par godina, u cro, skup od 7-8 'gruntovchana' stoji umoru do pojasa i zivo se raspravlja, ali iz malo poznatih rechi i konteksta, jasno se vidi ko koga planira da tera na sud :rolf:

Edited by gospa buba
  • +1 3
Posted

prvo gledaj Mejaše. Kod Gruntovčana i nije toliki problem da skontaš jezik, ali kod Mejaša nema šanse. :D

Posted (edited)

@ meazza    dobro, radio si sve shto ti volja :lolol:

jao jeste i mejashi! cinober :thumbsup:

uzela odma gruntovchane da gledam. djizs kako je zut kukuruz, zaboravila sam. dudek i tetec :lolol:

Edited by gospa buba
Posted

Pa dobro, Meazza je mlađi. Čovjek nije gledao TV ZG kao klinac.

Bili su Gruntovčani nedavno na HRT-u.

Posted

Nisam nikad glasao za HDZ (dok nisam počeo gledati TV).

Nepobitno

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
6 hours ago, Meazza said:

Moj drug iz Vojvodine (poreklom Bosanac) mi je rekao da nije razumeo film i da bi mu trebali titlovi.

Mojoj ženi (iz Hrvatske) su isto titlovi dobro došli za razumevanje filma kad smo gledali na DVD film

• +1 1
Posted

jebote - gruntovcani! dudek i regica!

ja sam to sve razumeo. kad sam bio klinac i ziveo u zagrebu cuvala me zena iz tih krajeva koja je tako pricala. i obozavao sam je. odmah se vratim u to vreme. steta sto je serija iznimno dosadna. a pokusali su da je prodaju kao neki humor. kao i onu babu sto je vitlala metlom i drzala monologe koji bi trebali biti smesni. marica hrdalo.

nista to nije bilo smesno. samo se krevelje bezveze.

al malo misto je magija. smoje genije! ja to i sad malo-malo pa pogledam. ne sve odjednom al uhvati me neki neizdrz pa pogledam par epizoda da me zelja mine.

• +1 3
Posted

ma zonu niko severno od linije knjaževac-kruševac-kraljevo nije mogao da gleda bez prevoda, dok isti npr uopšte nije bio potreban makedoncima :happy:

• +1 2
Posted (edited)

Ima nas koji smo čitali Sremčev roman pre ekranizacije, pa smo bili upoznati sa slengom :)

Edited by Filozof manijak
  • +1 2