Meazza Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Just now, gospa buba said: nisi ranije gledao gruntovchane? to je shtogod Nikad cuo gospo. Sumnjam da su bili na RTS posle rata... A TV ne gledam od 2003, osim fudbala.
omiljeni Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 3 minutes ago, Meazza said: Sad sam nasao na youtube
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 (edited) 2 minutes ago, Meazza said: Nikad cuo gospo. Sumnjam da su bili na RTS posle rata... A TV ne gledam od 2003, osim fudbala. bili su na hrt-u posle rata, ali verujem da je i njima vecinski prilichna muka kad je emitovan original mi smo bili mali deca, ali to je bila gledana stvar. mislim da sam skoro pominjala, na moru pre par godina, u cro, skup od 7-8 'gruntovchana' stoji umoru do pojasa i zivo se raspravlja, ali iz malo poznatih rechi i konteksta, jasno se vidi ko koga planira da tera na sud Edited February 5, 2021 by gospa buba 3
omiljeni Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 prvo gledaj Mejaše. Kod Gruntovčana i nije toliki problem da skontaš jezik, ali kod Mejaša nema šanse.
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 (edited) @ meazza dobro, radio si sve shto ti volja jao jeste i mejashi! cinober uzela odma gruntovchane da gledam. djizs kako je zut kukuruz, zaboravila sam. dudek i tetec Edited February 5, 2021 by gospa buba
BWA Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Pa dobro, Meazza je mlađi. Čovjek nije gledao TV ZG kao klinac. Bili su Gruntovčani nedavno na HRT-u.
mlatko Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Nisam nikad glasao za HDZ (dok nisam počeo gledati TV).NepobitnoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Hamlet Strašni Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 6 hours ago, Meazza said: Moj drug iz Vojvodine (poreklom Bosanac) mi je rekao da nije razumeo film i da bi mu trebali titlovi. Mojoj ženi (iz Hrvatske) su isto titlovi dobro došli za razumevanje filma kad smo gledali na DVD film 1
adam Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 jebote - gruntovcani! dudek i regica! ja sam to sve razumeo. kad sam bio klinac i ziveo u zagrebu cuvala me zena iz tih krajeva koja je tako pricala. i obozavao sam je. odmah se vratim u to vreme. steta sto je serija iznimno dosadna. a pokusali su da je prodaju kao neki humor. kao i onu babu sto je vitlala metlom i drzala monologe koji bi trebali biti smesni. marica hrdalo. nista to nije bilo smesno. samo se krevelje bezveze. al malo misto je magija. smoje genije! ja to i sad malo-malo pa pogledam. ne sve odjednom al uhvati me neki neizdrz pa pogledam par epizoda da me zelja mine. 3
gone fishing Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 ma zonu niko severno od linije knjaževac-kruševac-kraljevo nije mogao da gleda bez prevoda, dok isti npr uopšte nije bio potreban makedoncima 2
Filozof manijak Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 (edited) Ima nas koji smo čitali Sremčev roman pre ekranizacije, pa smo bili upoznati sa slengom Edited February 5, 2021 by Filozof manijak 2
Recommended Posts