zorglub Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) ..... Edited February 4, 2021 by zorglub greška
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 17 hours ago, Tihajeza said: Meni je i dalje sve to jedan jezik, sa istočnom i zapadnom varijantom. Mada jezici se menjaju i ko zna na šta će da izađe za 30, 50 godina... 1 4
Zis Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) On 3.2.2021. at 15:14, čekmeže said: Prilično sam siguran da sad anketiramo prosečne Srbe na ulici i pitamo ih šta je recimo nadnevak, da 95 posto ne bi znalo, bez obzira da li su iz ovih ili onih vremena. On 3.2.2021. at 15:30, jms_uk said: A je li se taj izraz koristio i u onim vremenima ili je novijeg porekla? Sent from my iPhone using Tapatalk Prilično sam siguran da sad izađem na ulicu i anketiram slučajne prolaznike nekih 80 posto bi odgovorilo da nema pojma a polovica od preostalih 20% bi se nešto pravila pametna: " A ča znan , forši to dolazi od nadjev, ono ča se vrže u burek ili, kako se reče, pitu. Jopet, bi ga vrag, slabo ti ja kušeljan taj srpski." btw, sad sam pogledao neke račune, dokumente & bankovne izvode i svugdje, pa čak i na ličnoj karti osobnoj iskaznici piše datum. Edited February 4, 2021 by Zis 1
Meazza Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Moj drug iz Vojvodine (poreklom Bosanac) mi je rekao da nije razumeo film i da bi mu trebali titlovi.
đorđe geprat Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 1 hour ago, Meazza said: Moj drug iz Vojvodine (poreklom Bosanac) mi je rekao da nije razumeo film i da bi mu trebali titlovi. trebali su i meni.
Meazza Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Mene to ne cudi, mislio sam da se smeju Hrvatima sto stavljaju titlove na Zonu.
BWA Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Nisam ni ja pola razumio. Otprilike kao kad sam gledao Gruntovčane. 1
BWA Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 2 minutes ago, djordje geprat said: a malo i velo misto? E tu već malo bolje stojim.
Meazza Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 (edited) 1 hour ago, BWA said: Nisam ni ja pola razumio. Otprilike kao kad sam gledao Gruntovčane. Sad sam nasao na youtube, pa ovo je super. E to su drugi jezici. Kako samo arhaicno zvuci. Edited February 5, 2021 by Meazza
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 1 minute ago, Meazza said: Sad sam nasao na youtube, pa ovo je super. E to su drugi jezici. nisi ranije gledao gruntovchane? to je shtogod
Recommended Posts