pbg12345 Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 pa ima upravo na tom linku sto je katamaran ostavio "Ljuba Jovanović, direktor SRC Pionirski grad Foto: Srbija Danas"
mraki Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 (edited) Nisam gledao opis slike, nije tako ni bitno ali hvala na pomoći. Jbte, na sta lici ovaj portal. Kliknuh na neku vezanu vest o sinu grčkog mafijaša koji je ustvari gej i ultradesničar, i vrlo bogat pa ima hiljade i hiljade kuća širom sveta i 33000 automobila u voznom parku!? Edit: lažem, odveo me link na sajt Prve, ali isto smeće Edited December 5, 2017 by mraki
ivic Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 : Gledala sam "Kontraviziju" i jedva cekam jos! bonus track - Najbolji polaznik Skole dikcije "Igov Mikljva" u ulozi novinara
teacher Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 i vučić je počeo kao novinar, doduše pre toga je bio najbolji student u istoriji pravnog fakulteta
Miralem Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 pa i ovaj je bio najnosatiji student toga sto je studirao u istoriji, tako da...
MilenaS Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 2 hours ago, Miralem said: pa i ovaj je bio najnosatiji student toga sto je studirao u istoriji, tako da... on je studirao? šta?
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 3 hours ago, MilenaS said: on je studirao? šta? pmf u novom sadu
MilenaS Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 18 minutes ago, teacher said: pmf u novom sadu molim?
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Just now, MilenaS said: molim? pmf u novom sadu. šta je čudno? mislim da je teorijska matematika. sada je na phd studijama negde, nemam pojma gde.
MilenaS Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 minute ago, teacher said: pmf u novom sadu. šta je čudno? mislim da je teorijska matematika. sada je na phd studijama negde, nemam pojma gde. to je moja alma mater Lav Pajkić Student je montaže na Fakultetu dramskih umetnosti, a pre dve godine radio je na filmu o tajnim društvima u Srbiji. Film, ipak, nikada nije pušten u javnosti, a još je nepoznato da li će ugledati svetlost dana, te ne može baš da se i zvanično pohvali titulom montažera.
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 ah, onda je to neki drugi lav grigorije. što si se odlučila za ns, a ne za bg, ako si preferirala postdiplomske?
MilenaS Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Just now, teacher said: ah, onda je to neki drugi lav grigorije. što si se odlučila za ns, a ne za bg, ako si preferirala postdiplomske? zato što sam kreten, najgora greška u životu. ali iskreno nije mi se više živelo u Borči, i nešto sa ocem sam se popičkala.
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 18 minutes ago, MilenaS said: zato što sam kreten, najgora greška u životu. ali iskreno nije mi se više živelo u Borči, i nešto sa ocem sam se popičkala. ok, fair enough.
Duci Simonovic Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Kako kazu za nosatim konjem prasina se dize, kako je poceo ko zna mozda nekad i bude najjaci covek u drzavi.
Recommended Posts